Laat het over aan professionals

Er zijn zo van die dingen waarvan we denken dat we ze net zo goed zelf kunnen… Helaas is niks minder waar! In sommige situaties ga je beter langs bij iemand die er verstand van heeft. Want voorkomen is nog altijd beter dan genezen!

Je frou knippen

Meestal begint het met de drang om iets anders te doen met je haar en eindigt het met een vreselijke pony. Zelf je frou knippen, is dus geen goed plan. Want weet jij eigenlijk wel of het bij je past? En ga je dan voor een vol, kort exemplaar of wat langere plukjes? Enkel als je hierin thuis bent, weet je de antwoorden op die vragen.

 

 

 

Je haren blonderen

Je lokken lichter maken, is nog zo’n heikel punt. Hoewel een donkere tint vaak voor minder problemen zorgt, ligt het ontkleuren van je haar wat moeilijker. Je kan het namelijk al snel onherstelbaar beschadigen en het zou toch spijtig zijn als je de schaar erin moet zetten?

 

 

 

Je wenkbrauwen epileren

Ze gewoon wat bijwerken, is natuurlijk geen probleem. Maar als het je eerste keer is, of je ze opnieuw hebt laten uitgroeien, ga je best eerst eens langs bij bijvoorbeeld een schoonheidsspecialiste. Zij zien namelijk meteen welke haartjes moeten verdwijnen en bezorgen je wenkbrauwen een mooie vorm. Een haartje te veel weghalen, is namelijk snel gebeurd!

 

 

Je tanden bleken

Er bestaan heel wat producten op de markt die beloven je tanden stralend wit te maken. En die werken zeker… als je de gevoeligheid achteraf erbij neemt! De beste manier blijft dan ook om dit door je tandarts te laten doen en je tandjes geen schade te berokkenen.

 

 

 

 

Je lichaam een zomers kleurtje geven

Hoe vaak is die zelfbruiner al oranje uitgedraaid? Een spray tan is de investering dan ook zeker waard. Laat je onder handen nemen door iemand met kennis van het vak en ga naar buiten met de juiste kleur én zonder vlekken!

 

 

 

DELEN