Welke kleurtjes zijn trendy deze winter? En hoe verzorg je je lichaam het beste nu het stilaan kouder wordt? Met deze tips blijf je stralen. 

Winterse nagels

Rood is dé nagellakkleur voor dit najaar. Deze tint is altijd al een klassieker geweest, want rood is een echte evergreen. Maar dit seizoen krijgt de kleur nieuwe varianten zoals pruimrood en roodzwart. Ook roodtinten met een blauwe ondertoon zijn dit najaar helemaal hip. Zeg dus niet zomaar rood tegen dat flesje nagellak. 

De warmte opzoeken

Een bezoekje aan de sauna doet altijd deugd, zeker tijdens de koude wintermaanden. Heb je last van gewrichtspijn door het kille en vochtige winterseizoen? Kies dan zeker voor de infraroodsauna. De warmte die in deze cabine geproduceerd wordt, is zeer aangenaam voor je gewrichten. 

Make-uptip voor het najaar

De hoofdregel deze winter blijft: focus! Wil je je ogen in de kijker zetten, houd je lippen dan natuurlijk. Liever een opvallende lipstick, ga dan voor een natuurlijke look aan je ogen. Net als op de nagels zullen we op de lippen deze winter veel tinten rood zien verschijnen. Ook roze is hot als het op lipstick aankomt. 

Overwinteren zonder verkoudheid

Uit onderzoek blijkt dat sporten het immuunsysteem ondersteunt en versterkt. Hoe meer je sport, hoe minder risico je loopt op een verkoudheid. Overdrijven is uiteraard niet de bedoeling. Wanneer je inspanning te zwaar is, wordt je lichaam opnieuw gevoeliger voor virussen. Probeer dus jouw gulden middenweg te vinden. Elke dag 30 minuten aan lichaamsbeweging doen is aangeraden. Klaar voor die herfstwandeling? 

Frisse lucht

Wanneer het buiten kouder wordt, vergeten we sneller om onze woning te verluchten. Toch is dit noodzakelijk om de lucht te verversen. Zet af en toe je (slaapkamer)raam open om de lucht in huis heerlijk fris te houden. 

Me-time

Plan je agenda niet te vol, las af en toe een avondje me-time in en geniet van een goed boek en een tasje thee. Dit klinkt allemaal heel logisch, maar is wel broodnodig wil je heel de winter lang stralen. Af en toe ‘nee zeggen’ en een keertje ontspannen doet wonderen.