Extensions kenden we al voor de haren en wimpers, maar nu bestaan ze ook voor je wenkbrauwen! Zijn wenkbrauwextensions iets voor jou?

Hoe werkt het?

Wenkbrauwextensions worden op bijna dezelfde manier aangebracht als wimperextensions, met het grote verschil dat ze ook gewoon op je huid bevestigd kunnen worden. Bij je wimpers kan dit enkel aan de wimpers zelf. De haartjes worden in verschillende richtingen gelijmd, aan je huidige wenkbrauwhaartjes of aan je huid, om de gewenste vorm te bekomen. Afhankelijk van hoeveel extra haartjes je nodig hebt, zal je afspraak ook langer duren. Dit kan van een halfuurtje tot zelfs 2 uur gaan. Natuurlijk heeft dat ook invloed op de prijs. Je kan toch al snel rekenen op zo’n € 70.

Hoelang blijven ze?

Als er veel haartjes rechtstreeks op de huid zijn aangebracht, ga je sneller moeten teruggaan. Je kan rekenen op zo’n 2 weken als je ze goed onderhoudt. Wat je daarvoor moet doen? Vermijd water aan je wenkbrauwen voor 48 uur na de behandeling. Probeer ze ook zo weinig mogelijk aan te raken, erop te slapen, ze extra bij te werken met make-up en producten op basis van olie aan te brengen. Als je een vette huid hebt, zullen ze ook sneller loslaten.

Waarom voor wenkbrauwextensions kiezen?

Het is een leuke manier om je wenkbrauwen eens een andere vorm te geven en niet meteen voor het grote werk te gaan zoals microblading. De gevolgen zijn ook niet zo nefast moest het misgaan. Een veiligere optie dus! Bovendien kan je er een natuurlijke look mee creëren, wat met andere tools niet altijd even makkelijk is.