Enkele iconische zonnebrillen voor mannen? Wij zetten er 3 op een rijtje die elke heer zou moeten kennen. Heel veel modellen zijn hiervan namelijk afgeleid. Vandaar dat het originele nooit zal verdwijnen. Sterker nog… ze blijven ze maken, net omdat ze zo tijdloos zijn.

Ray-Ban Wayfarer

Dit model bestaat al heel erg lang. The Blues Brothers, Billy Joel, Johnny Marr, Blondie’s Debbie Harry, Madonna, Depeche Mode, Elvis Costello… Wie heeft ‘m niet gedragen? Het exemplaar is dan ook al sinds de jaren ’60 een icoon. Toen kon het al menig man overtuigen, maar ook nu zetten de heren hem nog graag op de neus.

3 iconische zonnebrillen voor mannen - Flashmagazine
© Ray-Ban

Ray-Ban Aviator

Deze zonnebril stamt uit de jaren ’30 en is minstens zo iconisch én geliefd als de Wayfarer van hetzelfde merk. Je kan hem kopen in verschillende uitvoeringen, maar als je compleet terug naar het originele design wil, kies dan voor groen glas en een gouden montuur. Op en top Top Gun!

3 iconische zonnebrillen voor mannen - Flashmagazine
© Ray-Ban

Persol Steve McQueen

Ook dit model bestaat al heel erg lang. Toch is hij nog steeds een geniale uitvinding, doordat hij volledig opvouwbaar is. Hij werd onder andere gedragen door Steve McQueen, vandaar zijn signatuur. De kwaliteit is trouwens fenomenaal. Zeker de moeite waard om er eentje aan te schaffen!

3 iconische zonnebrillen voor mannen - Flashmagazine
© Persol

Naast deze iconische zonnebrillen voor mannen, zijn er nog andere accessoires die het vermelden waard zijn zoals deze horloges.