Speelde jij ook mee met de eindejaarsactie van Flashmagazine? TOP! Bianca uit Wellen deed dat ook en ging zo maar eventjes met de hoofdprijs aan de haal: een fashion restyling ter waarde van 600 euro bij Hotspot Hasselt!

Trouwens… De andere winnaars van de eindejaarswedstrijd moeten nog bekend gemaakt worden. Hou dus zeker deze week je brievenbus in het oog en check of jij ook één van de gelukkige winnaars bent.

“Beste Bianca, jij hebt onze fashion restyling gewonnen!”

“Yes!” Bianca was dolgelukkig toen Flash haar liet weten dat ze de hoofdprijs van onze eindejaarsactie had gewonnen. “Een fashion restyling ter waarde van 600 euro bij Hotspot in Hasselt. Daar zeg ik geen nee tegen! Ik heb er twee broeken, vier bloesjes, een blazer, twee paar sneakers en enkele casual hebbedingetjes uitgekozen. Specialere kleding, die geknipt is voor bijzondere gelegenheden. Het is tof om eens anders voor de dag te komen dan je gewend bent. De verkoopsters van Hotspot waren superlief. Ze hebben me goede tips gegeven over de nieuwe mode en over outfits die bij mij passen. Dat is zeker voor herhaling vatbaar!”

Bianca stapte vol overgave bij Hotspot in Hasselt binnen. Visagiste Renilda Luts kreeg carte blanche en de verkoopsters van Hotspot stonden te popelen om Bianca in het nieuw te steken.

Restyling Bianca uit Wellen bij Hotspot Hasselt – via GIPHY

 

Het resultaat? Je ziet het deze week in jouw Flash Magazine of binnen enkele weekjes online! Haast je naar die brievenbus 🙂

Benieuwd naar wat er nog allemaal in de editie Flash Magazine maart te ontdekken valt? Lees hier alvast een kleine preview!