Sta jij ’s morgens vaak voor je kleerkast met als resultaat dat je niks vindt om aan te doen? Of grijp je altijd naar dezelfde veilige combinatie? Dan is het tijd om daar verandering in te brengen! Wij geven alvast enkele tips om je kledingstijl nieuw leven in te blazen!

Laat je inspireren

Als eerste stap is het een goed idee om eens te rade te gaan bij andere modieuze mensen. Op sociale media vind je vast en zeker wel personen die er ongeveer hetzelfde uitzien als jou en je inspiratie kunnen bezorgen over mogelijke combinaties. Maar ook gewoon door rond te kijken op straat kom je gegarandeerd wel enkele outfits tegen die je leuk vindt staan. Of check zeker ook eens de etalages van je favoriete winkels. Duik erna jouw eigen kleerkast in en gebruik de dingen die je al hebt om een outfit samen te stellen die je hebt gezien. Iets nieuw aanschaffen is natuurlijk ook altijd een optie!

Blaas je kledingstijl nieuw leven in! - Flashmagazine

Profiteer van kortingen

Vaak is het een brug te ver om nieuwe dingen te proberen als ze een fortuin kosten. De solden zijn hiervoor dan ook de ideale oplossing. En tegenwoordig zijn er zelfs het hele jaar door goede promoties terug te vinden. Wie zoekt, die vindt! Bovendien is dat ook het perfecte moment om een trendy stuk te scoren. Zo’n item waarvan je weet dat het geen klassieker is, maar waaraan je toch niet kan weerstaan. Hetzelfde geldt voor opvallende printjes of kleuren. Laat je maar eens volledig gaan!

Blaas je kledingstijl nieuw leven in! - Flashmagazine

Roep professionele hulp in

Toch niet echt vertrouwen in jezelf? Dan kan je natuurlijk ook altijd aan iemand vragen om je te helpen. Zo kan je in de meeste winkels terecht voor persoonlijk advies, maar je kan ook een styliste inschakelen. Dat kan tegenwoordig zelfs heel gemakkelijk online. Zo bestaat er de Zalon box waarbij je jouw voorkeuren aangeeft en er een doos met outfits voor jou wordt samengesteld. Deze wordt zelfs aan huis geleverd en wat je niet leuk vindt, stuur je gewoon terug.

Blaas je kledingstijl nieuw leven in! - Flashmagazine

Als je dan weet welke outfit er het beste bij je staat, is het natuurlijk zeker zo fijn als je haar er ook leuk uitziet. Daarom tonen we je enkele gemakkelijke kapsels die je laten stralen!