Het tij lijkt gekeerd: geen zon meer, maar regen en koelere dagen. Tijd om je sandalen op te bergen en je najaarsschoenen boven te halen. Nog geen idee welk paar je met dit herfstweer moet aantrekken? Lees hier alles over de 5 most wanted shoes voor najaar 2018 én wedden dat you don’t want to take them off to go to bed! 

1. Cowboy boots

Gezien bij alle grote modemerken: de cowboy boot is totally back in town! En dat in alle prints en kleuren. Dus scoor jouw paar in de trendkleur rood of met een dierenmotief en je bent hélemaal klaar voor het najaar.

cowboy boot
Beeld : Vogue

2. Kitten Heels

Honestly, we didn’t see this one coming. The kitten heel terug op de catwalk. Voor wie het niet meer weet: the kitten heel is een schoen met een heel laag spits hakje. Daarnaast vind je ook tal van andere unieke hakken: een ronde hak, een driehoekige hak, een hak met parels, franjes, pailletten, … je kan het zo gek niet bedenken. Dus: kies jouw unieke paar en make a statement!

Kitty heels
BEELD : Pinterest

3. Combat boots

Regenachtige dagen en modder roepen voor stevige boots. Dus ook dit najaar kunnen combat boots niet ontbreken in je collectie. Beperk je echter niet tot een regular boot, maar kies voor hoog en droog met een plateauzool of waag je aan een wit paar. Draag ze overdag onder een jeans en ‘s avonds onder een rokje, het mag allemaal.

Boots Dr. Martens
Boots Dr. Martens, beeld via UrbanOutfitters.com

4. Dad sneakers

We kwamen de sneakers met de chunky zool al eerder dit jaar tegen, maar ook dit najaar is de dad sneaker sterk aanwezig in het straatbeeld. Van spierwit tot een uitgebreid kleurenpallet, je kan het zo gek niet bedenken. De sneakers worden vaak gedragen onder een eerder vrouwelijke outfit om het evenwicht in de look te behouden. Wil je deze sneaker nog meer kracht bijzetten? Draag hem dan met een stoere boyish look.

Dad sneakers
BEELD : WhoWhatWear.com

5. Slouch boot 

En dan last, but definitely not least, de hoge laarzen die precies een beetje afzakken: the slouch boot. Bereid je met deze stappers voor op de winter en draag ze op een skinny jeans of onder een mini rok. Bovendien: hoe hoger en steviger de hak, hoe beter!

 

Slouch Boot
BEELD : vejadu.de

Hoogste tijd dus om een beetje plaats te maken in je schoenenrek voor deze beauties. We are ready for autumn, are you?

Liefs,

Caroline en Palmira

redactie voorzien door BLUSH Bulletin

 

 

 


Op zoek naar enkele coole outfits om als mama te dragen? Palmira & Caroline geven je graag enkele comfy & fashionable outfits mee.