Vacay is over en alsof dat nog niet deprimerend genoeg is, moet je ook nog een geschikte outfit vinden voor die eerste werkdag. Bye bye flip flops en beach dresses, welcome back stijlvolle en appropriate outfits. Ben je er nog niet helemaal klaar voor? Wij geven je onze stylingtips voor enkele killer office looks waarbij je je persoonlijke stijl niet hoeft te verbergen. 

1. Show those tanned legs

Net terug van vakantie? Je hoeft je gebruinde benen nog niet te verbergen. Maak je collega’s een klein beetje jaloers en show those legs met een kokerrok. Hij is terug op en top trendy, de ideale office look en staat beeldig met een set blote benen en sandalen. Bovendien legt een kokerrok nadruk op je taille en maakt het je super vrouwelijk.

Beeld : Society 19, via Pinterest
BRON : Society 19, via Pinterest

2. Oversized, comfy & trendy

Na de hete zomer, is het tijd om terug te keren naar je koele bureau. Doe dit stijlvol met een oversized sweater, want oh yes: oversized is trendy! Hou het luchtig en combineer je gigantische trui met een leuk rokje.

BRON : Who What Wear

3. Release your inner beast

Beestig goed in je job? Laat the animal in je los en draag dit najaar dierenprints alsof het een lieve lust is. Ga voor een Leopard dress of kies voor een dierlijk accent zoals bijvoorbeeld een vest, sjaaltjes of juwelen.

BRON: Vogue

Extra Blush-tips : 

  • Weet je nu al dat die eerste werkdag je zwaar zal vallen? Leg je outfit de avond voordien al klaar zodat je in de ochtend zorgeloos van een heerlijke cappuccino kan genieten.
  • Combineer je outfit met een Ibiza-style juweel, kwestie van toch nog een knipoogje naar afgelopen zomer te geven ;-).

Liefs

Caroline en Palmira

redactie voorzien door BLUSH Bulletin

 

 

 


Drukke, hectische ochtenden voor je naar het werk moet vertrekken? Dankzij deze 5 simpele stappen van Palmira en Caroline zie jij er in no-time fabulous uit.