De zomer loopt op zijn einde, which means: het is weer acceptabel om ’s avonds in je zachtste pyjama de zetel in te duiken! Verzamel je vriendinnen, kids of je allerliefste hubby, haal de grootste pot popcorn of pot ijs in huis die je maar kan vinden en ready! Een cosy avondje bankhangen kan beginnen! Nu ontbreekt alleen nog dé geschikte pyjama! Ben jij het type dat in het eerste het beste T-shirt slaapt dat je in de kast tegenkomt? Of mag het allemaal wat gesofisticeerder? Ontdek hieronder vier verschillende stijlen en setjes, van comfy tot sexy, cosy of een allegaartje. 

Voor welk van de vier types ga jij voor de volgende PJ party?

1. Comfy yet stylish

Pyjamahemden in combinatie met bijpassende broek zijn dé PJ trend van dit najaar. En wij begrijpen volledig waarom! Ze zijn comfortabel, warm én bovendien helemaal à la mode! Win: in deze stijlvolle pyjama is het geen probleem om ’s morgens vroeg de postbode te ontvangen wanneer hij voor de deur staat met het volgende pakketje kleren dat je hebt besteld ;-). Dubbele win: het is tegenwoordig ook helemaal hip om een pyjama look te transformeren tot een volwaardige day look. Combineer bijvoorbeeld je pyjamahemd met een geklede broek of rok en je outfit is op en top multifunctioneel én origineel!

BRON: Links: www.zalando.be    Rechts: www.zalando.be
BRON: Links: www.zalando.be    Rechts: www.zalando.be
2. OEH LA LA 

Mag je pyjama voor jou een tikkeltje meer gewaagd? Dan ben jij het oeh la la type! Kies bijvoorbeeld voor een topje en shortje afgewerkt met kant of kruip met een satijnen nachtkleedje de zetel in. Wij weten alvast wie hier blij mee zal zijn, wink ;-). 

BRON: Links: www.zalando.be -  Midden: www.hm.com -  Rechts: www.hm.com)
BRON: Links: www.zalando.be –  Midden: www.hm.com – Rechts: www.hm.com

 
 
3. Cosy, cosier, cosiest

Ben jij een cosy type? 3X Hoera! Onesies zijn en blijven een trend in PJ land. En dat is geweldig, want ze zijn super zacht, warm, gezellig én cute, met andere woorden, ideaal voor een movie night met vriendinnen of familie! 

BRON: Links: www.primark.com – Rechts: www.asos.com
4. Mix ’n match

Outfits samenstellen like a pro! Ben jij ook zo iemand die het eerste T-shirt en de eerste broek aantrekt die je in de kleerkast vindt? Guilty! Gouden tip: investeer in verschillende basic/printed tops en shorts en je combinaties zullen er always flawless uitzien, zelfs om te slapen! Trek bovendien een lekker warme kamerjas over je pyjama aan om frisse herfst- en winteravonden te overleven. 

Tip: de leukste stuks om te combineren vinden wij deze van Love Stories x H&M. Het Amsterdamse label Love Stories ging in zee met retailer H&M en dit leverde leuke, speelse en betaalbare nachtmode op! Van bralettes tot broekjes en kimono’s, mix and match jouw favoriete stuks tot de leukste combinaties.

 

BRON: Links: www.undiz.com – Midden: www.undiz.com – Rechts:www.hm.com


 
The finishing touch

Je pyjama look is niet compleet zonder een leuk paar sokken of de warmste pantoffels! Aan keuze geen gebrek! Hieronder vind je alvast onze favorieten.

BRON: Links: www.undiz.com – midden: www.undiz.com – rechts: www.etam.be

Et voilà, met je favoriete pyjama aan ben je helemaal klaar voor een gezellig avondje bankhangen!

Liefs,

Caroline & Palmira 

redactie voorzien door BLUSH Bulletin