Niet het type dat al een maand voor de due date een kleedje op het oog heeft en dus altijd last minute nog op zoek moet naar de perfecte outfit voor Kerst of nieuw? Team Blush is ready to help! Wij kozen alvast 5 outfit trends uit waarmee je straalt tijdens de feestdagen. Lees verder en ontdek jouw favoriet.

1. The sparklier, the better

Dit eindejaar geldt: hoe meer glitter in hoe meer kleurtjes, hoe beter! Een kleed vol pailletten, check! Deze trend is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd, maar een echte durver als het op kleding aankomt? Now is the time! Kies je voor een glitterkleedje? Houd dan wel zeker je accessoires simpel om het niet te bont te maken.

Links: www.stories.com / Midden: www.mango.com / Rechts: Instagram: Chiaraferragni

2. Jumpsuit

Ah de jumpsuit, een tijdloze trend! Met een jumpsuit doe je nooit iets verkeerd plus het is comfortabel en stylisch tegelijkertijd. Tip: ga voor een elastisch exemplaar, zo kan je een paar extra kroketjes eten en hoef je het dessert niet af te slaan ;-). Enige minpuntje aan de jumpsuit: naar het toilet gaan is zo’n opgave… 

 Links: www.hm.com / Midden: www.zalando.be / Rechts: www.hm.com

 

3. Blazer dress

Blazers zijn al jaren hét stuk om je outfit af te maken, nu zijn ze (in een langere versie weliswaar) een outfit op zichzelf geworden en wij zijn fan! Met de blazer dress combineer je classy en feestelijk in een! Bovendien draag je ze na de feestdagen met een broek of rok onder zo naar je werk. 

Links: www.missguided.co.uk / Midden: www.stradivarius.com / Rechts: www.na-kd.com

 

4. Strak in het pak

Netjes, yet feestelijk en trendy? Strak in het pak is the way to go! Het pak heeft zijn oorsprong in de bedrijfswereld, maar voeg een beetje shine of velvet toe en je bent zo klaar voor een feestje. Je kan kiezen voor de klassieke versie, bestaande uit een blazer en broek of voor iets meer trendy met een matching jasje en rok. Win: na de feestdagen zijn deze stuks makkelijk afzonderlijk te combineren en geschikt voor veel meer dan feestjes alleen. Zo koop je niet het duizendste item dat na een feestje weer forever in de kast hangt ;-).

Links: www.loavies.com / Midden: Instagram: camsbotten / Rechts: www.loavies.com

 

5. Little black dress

Speel je liever op safe of zoek je iets dat je ook na de feesten snel opnieuw draagt? Kies dan de eeuwige klassieker, een little black dress. Een zwart kleedje saai? Nooit! Voeg wat sexiness toe en ga voor een zwart kleedje met kant, een kleine decolleté of eentje die je benen in de verf zet (Tip: probeer ze best niet allemaal tegelijk ;-)).  

Links: www.zalando.be / Midden: Instagram: Negin_mirsalehi /Rechts: www.nikkie.nl

Finishing touch

Tenslotte mogen ook leuke accessoires niet ontbreken bij een Kerst- of nieuwjaarslook. Ze maken je outfit af een kunnen een simpel geheel net iets meer geven. Let wel op met het gebruik van accessoires, soms voegen ze iets toe, soms maken ze je outfit net too much. Kies je al voor een sparkly jurkje, ga dan niet all the way met je accessoires, zo voorkom je er zelf uit te zien als de Kerstboom ;-). Draag je deze feesten een little black dress, daarintegen, koop dan wel een opvallend paar oorbellen, handtas, riem of schoenen om je outfit te vervolledigen!

Links: www.hm.com /Midden:  www.zara.com / Rechts: www.stories.com

 

Kerstboom? Check! Mooi gedekte tafel? Check! Kalkoen? Check! Hapjes? Check! Outfit? (Na onze tips) dubbel check! 😉 En nu maar met volle teugen genieten van het eindejaar! 

Liefs, 

Caroline & Palmira

redactie voorzien door BLUSH Bulletin