Sjaals zijn een onmisbaar item tijdens de wintermaanden. Ze houden je niet alleen warm, maar voegen ook een leuke touch toe aan je outfit. Bovendien vind je sjaaltjes in verschillende vormen, kleuren, diktes en stoffen om je zo aan elke gelegenheid of weersomstandigheid aan te passen. Wij zetten voor jou de leukste fijne sjaaltjes, tussensjaaltjes en warme wollige sjaals op een rij!

Fijne sjaaltjes

Fijne sjaaltjes zijn sinds kort weer aan hun opmars bezig in de modewereld en wij begrijpen volledig waarom. Ze zijn superstylish en trendy en het voordeel is dat je ze op talloze manieren kan dragen. Zo draag je ze rond je nek, maar ook in je haar of rond je handtas geven ze een tikkeltje extra.

Sjaaltjes rond je nek spot je dit najaar steeds vaker op de catwalk en bij influencers.  Ze maken een simpele outfit stoer of een speciale outfit nóg specialer. Tip: match je sjaaltje met dat van je huisdier zoals modeblogster Negin Mirsalehi en smelten maar, cu-test thing e-ver!!

 

Bron: Instagram: neginmirsalehi – Instagram: songofstyle
Bron: Instagram: neginmirsalehi – Instagram: songofstyle

 

Naast sjaaltjes rond je nek, draag je ze ook makkelijk in je haar. Bovendien zijn ze ideaal om een bad hair day (week/month/… ;)) te verdoezelen. Draag ze bijvoorbeeld als haarband (trend alert dit najaar), rond je dot of voor de gevorderden: vlecht een sjaaltje mee in met je haar.

http://Bron: Instagram: roses_cloud – www.asos.com
http://Bron: Instagram: roses_cloud – www.asos.com

Daarnaast zijn sjaaltjes ook leuk om je tas te pimpen. Combineer een effen tas met een sjaaltje met print, een drukke tas met een effen sjaaltje of ga all the way, en combineer eindeloos verschillende prints en kleuren.

Bron: www.stradivarius.com - www.zara.com
Bron: www.stradivarius.com – www.zara.com

 

Tussensjaaltjes

Rekening houden met het weer in België is niet altijd even gemakkelijk. De ene dag is het 10 graden en regent het non-stop, de volgende dag is het 25 graden met een stralende zon en de dag daarna is het hier iets tussenin. Om dit probleem op te lossen werden gelukkig de tussensjaaltjes in het leven geroepen. Ze bestaan uit een fijn stofje, maar beschermen je nek toch tegen een koud briesje. Opnieuw voegen ook deze sjaaltjes net dat tikkeltje meer toe aan je outfit, dubbele win dus!   

Bron: www.zalando.be - www.zalando.be - www.massimodutti.com
Bron: www.zalando.be – www.zalando.be – www.massimodutti.com


 

Warme wollige sjaals

Wanneer de winter écht in het land is, is een warme wollige én mooie sjaal een must have in je garderobe. De trends in modeland dit najaar worden ook in sjaals weerspiegeld. Zo vind je talloze sjaals met ruitjes en andere prints. Daarnaast is ook het aanbod aan opvallende kleuren groot, denk aan rode, gele en paarse sjaals. Natuurlijk ontbreken ook basic kleuren niet in de collecties. Let er zeker op bij de aankoop van een sjaal, dat deze matcht met jouw winterjas, je wil er immers niet de hele winter als een clown bijlopen ;-). Nog geen winterjas gevonden? Neem dan zeker hier eens een kijkje. 

Bron: www.veromoda.com - www.veromoda.com - www.cks-fashion.com
Bron: www.veromoda.com – www.veromoda.com – www.cks-fashion.com

Zo, met behulp van dit overzicht kies je voor elke weersomstandigheid de ideale sjaal. Ga snel op zoek naar jouw favoriet die je warm houdt én tegelijkertijd jouw outfit dat tikkeltje meer geeft.

Liefs,

Caroline & Palmira

redactie voorzien door BLUSH Bulletin

 


Nog steeds opzoek naar een leuke winterjas? De meiden van Blush Academy + Agency geven je graag de hipste trends mee!