De zomer is ondertussen ver achter ons en de tijd om gepakt in jas en sjaal de deur uit te gaan is aangebroken. Dit is natuurlijk niet altijd even handig, vooral niet als je een avondje gaat stappen. Om te voorkomen dat je naar én van het feestje bibbert, hebben wij enkele gouden tips om stijlvol uit te gaan in de winter!

Zet je scarf multifunctioneel in

scarf

Geen zin om rond te sleuren met een jas? Kies dan voor een sjaal die je multifunctioneel inzet. Buiten draag je de sjaal als een mantel, binnen als trendy accessoire. Een leuk alternatief voor een gebreide sjaal? Een leuk bontje om je warm te houden.

Speel met overknees

overknees

Vergeet warme, dikke pantys op een feestje. Kies liever voor killer overknee boots of overknee socks die je als je het te warm krijgt, makkelijk laat zakken.

 

Go for pants

pants

Wil je echt niet bevriezen tijdens je uitstapje? Ga dan voor een broek! Maak je outfit af met een feestelijke blouse en een stel prachtige naaldhakken.

Power up

power up

Nog een leuk alternatief is de power suit! Deze outfit is dit najaar uit niemands kast weg te denken. Deze celebs deden je alvast voor hoe je de power suit stijlvol draagt.

Conclusion?

Leer je kledingkast op een andere manier te bekijken en ga op zoek naar multifunctionele stuks die je zowel warm houden, als je stijlvol kleden.

Liefs,
Caroline en Palmira

redactie voorzien door BLUSH Bulletin

 

 

 

 


Vergeet niet om wat van je heerlijke parfum te verstuiven over je outfit. Dankzij deze tips van Palmira en Caroline kies jij voor het juiste parfum!