Een communie of lentefeest mag dan wel een big thing zijn voor jongens en meisjes, maar ook voor de mama’s en papa’s is er een spannende dag aangebroken! Natuurlijk moet je kleine spruit er piekfijn uitzien, maar als mama van het communicantje wil jij er ook mooi uitzien op deze speciale gelegenheid! Eerder vond je hier outfit inspo voor deze belangrijke dag, maar natuurlijk is een outfit nooit compleet zonder bijpassende accessoires. 

Be brave, be bold

Felle kleuren en statement juwelen zijn helemaal hot and happening deze lente en zomer. Gedurfd? Ja! Origineel en trendy? Dubbel ja! Kleurrijke XXL juwelen maken een outfit instant vrolijk en ze bieden bovendien dé ideale oplossing wanneer je geen al te speciaal kleedje wilt kopen dat je na de grote dag nooit meer uit je kast haalt. Zo kan je een effen jurk, hemd of broek met een paar XXL oorbellen of ketting combineren en je simpele outfit krijgt instant een wow-effect. Plus: je bespaart kosten, maar springt er toch uit met een originele en piekfijne look. Say hello to the most fashionable mom ever! 😉

Oorbellen: www.zara.com // Ketting: www.essentiel-antwerp.com
Oorbellen: www.zara.com // Ketting: www.essentiel-antwerp.com

Broche = back

De broche is terug van weggeweest! Wanneer je niet zo into over the top XXL oorbellen of kettingen bent, is de broche misschien een leuk idee voor jou! Het geeft je outfit een tikkeltje extra op een subtiele én toch originele manier. Je vindt ze in verschillende kleuren, maten en figuren. Tip: ze zijn niet alleen mooi wanneer je ze op je kleren speldt, maar ook origineel in je haar!

 

Broches: www.essentiel-antwerp.com // www.zara.com // www.veritas.be 
Broches: www.essentiel-antwerp.com // www.zara.com // www.veritas.be 

The perfect bag

De juiste handtas is onvergetelijk op een belangrijke dag als deze. Ze moet groot genoeg zijn voor onder andere je gsm (voor de leukste kiekjes van je niet meer zo kleine spruit), zakdoeken (eerste hulp bij snottebellen én traantjes) en je lipgloss (make-up check na hele familie te kussen). Aan de andere kant is stylish zijn ook niet onbelangrijk. Kies voor bold met bloemen, pretty in pastel of origineel en trendy met een raffia exemplaar?

 

Tassen: www.jbc.be // www.zara.com
Tassen: www.jbc.be // www.zara.com

 

Simple yet elegant

Zijn al die kleuren en overdreven formaten toch wat too much voor jou? Geen nood want classy never goes out of style! Als je het allemaal wat minimalistischer ziet of je outfit al bold genoeg is, kan je natuurlijk ook kiezen voor subtielere accessoires. Ga voor een kleiner paar oorbellen, een simpel maar elegant armbandje of een fijn setje ringen in goud of zilver.

Juwelen: www.stories.com
Juwelen: www.stories.com

 

Don’t forget to enjoy!

Welk accessoire je ook kiest, zorg dat je je er goed in voelt en onthoud: als mama van het communicantje straal je so-wie-so uit trots. Start de zoektocht naar jouw favoriet nu en geniet met volle teugen van deze speciale dag! Nu enkel nog duimen dat de weergoden goed gezind zijn!

Liefs,

Caroline en Palmira

 

redactie voorzien door BLUSH Bulletin

 

Terugblikken op de outfit tips van Caroline en Palmira? Het kan hier!