Spring is officially here! En als we onze weermannen en -vrouwen mogen geloven, gaan we de komende weken mogen genieten van een heerlijke dosis zon.  Maar wij kennen onze Belgische weergoden inmiddels maar al te goed en we weten dat we vroeg of laat, op een schijnbaar zonnige dag, toch verrast zullen worden door één of meerdere regenbuien. We kunnen het weer helaas niet veranderen, maar we kunnen het wel gebruiken als excuus voor een extra shopping spree : een regenachtige dag is namelijk het perfecte moment om je outfit een extra twist te geven met een stylish raincoat. 

Regenjassen hoeven dus niet saai of treurig te zijn. Je vindt ze in alle modellen, kleuren en materialen and trust us when we say there’s a perfect raincoat for everyone! So keep on reading and don’t let the bad weather get you down!

Bright colours

Niets beter om een grijze dag op te fleuren dan een knallende kleur. Geel is niet enkel één van dé it-kleuren deze lente/zomer, maar het is ook nog eens levendig, energizing en een beetje wild. Deze kleur zal je voor de rest van de dag de nodige energie geven. Je kan hem combineren met een comfortabel wit-zwart gespreept t-shirt en je favorite black jeans. Is geel niet je kleur? Geen paniek, ook bright red is helemaal in dit jaar!

Parka Esprit: €99,95
Parka Esprit: €99,95

 

Parka Tom Tailor, €89,99
Parka Tom Tailor, €89,99

Pastel

Hou je van kleur, maar vind je de bright colours net iets té ? Dan kan je gaan voor een zachtere pastelkleur. Met deze kleuren ga je steeds elegant en girly de deur de uit en ze zijn perfect te combineren met een klassiek lichtblauw gestreept hemd en een witte of lichtblauwe jeansbroek. Maak je outfit af met een nude bag.

 

Pink trench coat, Zara, €59,99
Pink trench coat, Zara, €59,99

Classic trench

Ben je fan van een klassieke stijl? De Classic Trench Coat is altijd een blijver geweest en duikt elk seizoen opnieuw op op de runway. Deze jas maakt je niet enkel elegant en stijlvol, maar zodra je deze classic trenchcoat aandoet, voel je je onmiddellijk een confident boss lady. Om het bij de klassieke trend te houden, kan je de trenchcoat combineren met een simpel zwart truitje en een comfortabele blauwe jeansbroek. En to top it of : neem je je favoriete black bag mee!

 

Classic camel trench coat, Massimo Dutti, €149
Classic camel trench coat, Massimo Dutti, €149

Transparent raincoat

Dare to go all the way? En vind je het zonde om je trendy outfit te bedekken onder een regenjas? De transparante regenjas is sinds enkele jaren helemaal terug van weggeweest! Deze variant geeft een bepaalde nonchalante houding, maar dat wil zeker niet zeggen dat je er een basic outfit onder moet doen : ideaal om de trend “mixed prints” eens uit de kast te halen! Natuurlijk zijn er ook verschillende varianten in deze transparante regenjas. Als je gewoon doorzichtig too plain vindt, kan je kiezen voor een exemplaar met bolletjes of eentje in een andere kleur, zoals roze.

 

Sportieve waterafstotende regenjas, Zara, raincoat
Sportieve waterafstotende regenjas, Zara, €39,85

 

Parka, Benetton, €59,99
Parka, Benetton, €59,99

Laat de regen dus niet je dag en en vooral niet je outfit verpesten. Met één van deze regenjassen loop je er altijd stijlvol bij.

So, let it rain!

Liefs

Caroline en Palmira

redactie voorzien door BLUSH Bulletin