De brillentrends voor 2018 zijn op zijn minst gezegd supermooi en vernieuwend te noemen. Lichte materialen, titanium, elegant design, rond, nerdy, dubbele brug, … voor iedere snoet wat wils. Kijk je mee?

Brillentrend 1 – Extra licht

Brillentrend

Licht en comfortabel gaan hand in hand. Materialen zoals titanium maken het mogelijk sterke en superlichte brillen te ontwikkelen. Qua design ietwat ingetogen, maar altijd elegant en stijlvol. Rond is onze favoriet.

Brillentrend 2 – Dubbele brug

 brillentrends

Veelvuldig gespot rondom ons en in de etalages van de optiekers: de double brigde brillen. Overgewaaid uit de seventies. Stoere brillen in veel varianten. Veelal uit metaal, maar ook in acetaat, of een combi ervan.

Brillentrend 3 – Metaal

 brillentrendsMet name goud en zilver, mat of glanzend. Vaak in combinatie met acetaat. Het is een subtiel huwelijk van fijne materialen die aangenaam om dragen zijn maar nooit vervelen. Een bril voor alle dagen te dragen of ééntje met een feestelijk kantje. Jij kiest.

Brillentrend 4 – Warm

 brillentrendsGoud en zilver worden vervolledigd door warme en diepe kleuren. Naast bruin, burgundy, gevlekte tortoise acetaatprints kan je ook kiezen voor een zachte honingkleur of wat dacht je van sharkskin? Ja hoor, dankzij deze trend is jouw hippe look verzekerd!

Brillentrend 5 – Natuurlijk

Een onuitputtelijke inspiratiebron. Groen is de overheersende kleur. Je waant je in bos, op een lenteweide, in een zomerlandschap. Natuurlijke kleuren zijn tijdloos. Zet de fauna en flora eens een keertje op je neus.

 

Bril gekozen? Nu je outfit nog! Palmira en Caroline van Blush Academy geven je wekelijks een dosis fashiontips. Wat dacht je van het artikel ‘Jeans hot or not?’