Of het nu om een grote of kleine collectie gaat, er zijn een aantal stuks die je zeker in je garderobe moet hebben. Hoeveel van deze basics heb jij in je kleerkast hangen?

Neutrale T-shirt

Een bovenstuk in een neutrale kleur is eindeloos te combineren. Maar een hemd kan al vaak te klassiek overkomen, terwijl een topje eerder casual oogt. Een T-shirt is een mooi compromis van beide. Draag het met een kostuum voor een gekledere look, of met een jeans voor een losser voorkomen. Bovendien ogen prints snel druk. Door voor een effen T-shirt in het zwart, wit of grijs als basic te kiezen, breng je rust in je outfit.

De basics voor mannen én vrouwen - Flashmagazine

Jasje

Ben je eerder fan van een gestroomlijnde look? Dan kies je als extra laagje het best voor een blazer. Om ervoor te zorgen dat het bij zo goed als alles past, kies je ook hier beter voor een neutrale kleur. Past een relaxed look meer bij jouw stijl? Dan is een leren bikerjack dé basic voor jou.

De basics voor mannen én vrouwen - Flashmagazine

Jeansbroek

Een lichtere variant maakt het allemaal wat toegankelijker, terwijl een donkere jeans uitstekend past bij een zakelijkere omgeving. Ook de rest van de basics kan je perfect met beide combineren. Zorg wel dat het een exemplaar is zonder scheuren en met een klassieke snit. Dan ben je ervan verzekerd dat je hem nog jaren kan dragen en hij nooit uit de mode geraakt.

De basics voor mannen én vrouwen - Flashmagazine

Witte sneaker

Sneakers zitten lekker comfortabel en maken je outfit af. Kies voor een paar dat bij jouw leeftijd past, maar ga wel voor een witte versie. Zo zijn ze zowel te combineren met outfits die eerder casual zijn als met meer klassieke looks. Ga daarbij ook voor een model dat het best bij jouw stijl matcht.

De basics voor mannen én vrouwen - Flashmagazine

XL-tas

Of je nu studeert, werkt, naar de fitness of op reis gaat, iedereen heeft wel eens een grote tas nodig waar je veel in kwijt kan. En nee, zo’n tas is dus niet enkel voor vrouwen! Investeer in een tijdloos model dat lang meegaat en kies ook hier weer voor een neutrale kleur, zodat het niet opvalt dat je steeds dezelfde tas bijhebt.

De basics voor mannen én vrouwen - Flashmagazine