Speelde jij ook mee met de eindejaarsactie van Flashmagazine? TOP! Bianca uit Wellen deed dat ook en ging zo maar eventjes met de hoofdprijs aan de haal: een fashion restyling ter waarde van 600 euro bij Hotspot Hasselt!

“Beste Bianca, jij hebt onze fashion restyling gewonnen!”

“Yes!” Bianca was dolgelukkig toen Flash haar liet weten dat ze de hoofdprijs van onze eindejaarsactie had gewonnen. “Een fashion restyling ter waarde van 600 euro bij Hotspot in Hasselt. Daar zeg ik geen nee tegen! Ik heb er twee broeken, vier bloesjes, een blazer, twee paar sneakers en enkele casual hebbedingetjes uitgekozen. Specialere kleding, die geknipt is voor bijzondere gelegenheden. Het is tof om eens anders voor de dag te komen dan je gewend bent. De verkoopsters van Hotspot waren superlief. Ze hebben me goede tips gegeven over de nieuwe mode en over outfits die bij mij passen. Dat is zeker voor herhaling vatbaar!”

Korte voorstelling van onze winnares: Bianca Wennen

bianca bij Hotspot Hasselt

“Ik ben 25 jaar, woon in Wellen en werk als refractioniste in een optiekzaak. Wat ik doe in mijn vrije tijd? Veel sporten en minstens een keer per week joggen. In het weekend wil ik de voetbalwedstrijd van mijn vriend voor geen geld missen. Schrijf maar gerust dat ik zijn trouwste supporter ben! We zetten beiden graag een stapje in de wereld. Op restaurant gaan hoort daar meestal bij. Reizen is ook ons ding. Zeker weten!”

 

Let’s begin with the make-up

make-over make upHet accent ligt op Bianca’s mooie ogen. Highlighter op de jukbeenderen, in de ooghoeken en op de neus. Nog een streepje zachtroze lipstick en ze ziet eruit als een plaatje!

Accent op Bianca’s ogen

make-over make up“De visagiste kreeg carte blanche. Het resultaat? Gewoon naturel, niet te fel geschminkt. Helemaal anders dan de make-up die ik dagelijks aanbreng. Maar wel verrassend knap.”

 

Orange is the new black?

make-over

Bianca bekent in ieder geval kleur. Oranje staat voor avontuur en warmte. En het fleurt op. Dit kleedje is dan ook haar ultieme guilty pleasure.

 

Bye bye skinny jeans!

Bianca zonder haar vertrouwde skinny jeans? Moet kunnen! Dit hippe, comfortabele pakje kan je dragen voor elke gelegenheid. Met een witte sneaker voor een alledaagse gelegenheid. Maar ook op dat ene feestje kan je dit dragen met een trendy pump eronder.

Deze restyling werd waar gemaakt dankzij Flash Magazine, Hotspot Hasselt en makeup Artist Renilda Luts.

Ben je zelf nog opzoek naar enkele fashiontips? Palmira en Caroline van Blush Academy helpen je op weg!