Een trench coat, een korte jas of toch een recht oversized model? Met de juiste jas voor jouw lichaamsvorm zet jij jouw mooiste troeven nóg meer in de kijker. 

Zandloper 

Jij hebt mooie vrouwelijke vormen: je heupen en schouders zijn in verhouding en je hebt een smalle taille. Die mag je gerust benadrukken! Kies voor een getailleerd model of een trenchcoat met een riem. 

Mantel van Caroline Biss
Aanbevolen verkoopprijs: € 340

Peer

Breder aan je heupen dan aan je schouders? Kies voor een kort of cropped model met een leuke print die de aandacht naar je smalle bovenkant trekt. Helemaal nú: faux fur, nepleder en kleurrijke herfstprints zoals in deze musthave van LolaLiza. 

Jas van LolaLiza
Aanbevolen verkoopprijs: € 69,99

Plank 

Jouw heupen en schouders zijn even breed, maar je hebt geen uitgesproken taille. Heel wat supermodellen hebben deze lichaamsvorm! De ideale jas in jouw garderobe? Een lang, recht model. Je hebt geluk, want daar heb je dit seizoen héél veel keuze in!

Mantel van Améline
Aanbevolen verkoopprijs: € 229

Appel

Ben jij wat ronder aan je BBB (borsten, billen en buik)? Kies dan een licht getailleerde jas in een effen kleur of subtiel patroon die net tot onder je heupen komt en niet té lang is. Zo zet je die mooie, slanke benen van jou in de spotlight! 

Blazer van Terre Bleue
Aanbevolen verkoopprijs: € 229,90

DELEN