Wil je er piekfijn uitzien voor de eindejaarsfeesten? Dan besteed je best niet enkel aandacht aan je kleding en make-up, maar ook aan een mooi kapsel. En daar kunnen wij mee helpen! Zo maakten wij alvast een selectie van de leukste haaraccessoires voor de feesten.

Haarspeldjes

Tegenwoordig zijn zowel schuivertjes als klikspeldjes helemaal trendy en bestaan ze in heel wat varianten. Ze zien er niet alleen feestelijk uit, maar zijn ook erg handig. Ze houden namelijk je haren uit je gezicht, zodat je ongegeneerd de hele avond kan genieten. Combineer er een aantal voor een extra leuk effect.

Haarbanden

Dit accessoire is vooral voor de schijn, want je haren op z’n plek houden, doet het niet bepaald. Toch niet als je het op een modieuze wijze draagt! Hoe dikker het exemplaar is, hoe hipper ze dit seizoen zijn. Laat je dus maar eens volledig gaan, want ze bestaan in alle kleurtjes en maten!

Scrunchies

Er zijn ook hele mooie kapsels waarbij je een haarelastiek nodig hebt. Kies dan voor een scrunchie met iets extra. Zo krijgt zelfs een gewone staart een feestelijke touch en ben je helemaal mee met de mode!

 

Last van een bad hair day? Probeer dan deze haarstijlen eens. Voeg daar nog bovenstaande haaraccessoires voor de feesten aan toe en je straalt gegarandeerd! Hou ook onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwe trends.