Een namiddagje shoppen: dat is pret verzekerd! Maar laat je het plezier niet ontnemen door ongemakkelijk hoge hakken of een te strakke blouse. Met deze shopoutfit winkel jij in stijl én comfortabel! 

Loafers

Stijlvol, maar toch comfortabel ben je ongetwijfeld met loafers. Zere voeten zal je er niet van krijgen én je kan ze makkelijk en snel aan- en uitdoen. Kies wel een paar in een neutrale kleur. Zo zie je meteen of je nieuwe broek wel mooi past bij je schoenen. Zorg ervoor dat je schoenen al ingelopen zijn voor je het shoppingcenter ermee onveilig maakt, want pijnlijke blaren vermijd je best.

©Scotch & Soda, €159,95.

Een losse broek

Een broek waar je je echt goed in voelt, is essentieel tijdens het shoppen. Een los exemplaar is hip en een verademing in het pashokje. Zonder te veel gedoe trek je jouw broek weer aan en kan je verder shoppen.

©Mango, €49,99.

Een basic T-shirt

Loafers en een losse broek kan je combineren met een simpele witte T-shirt. Deze basic past werkelijk bij alles en is dan ook ideaal om nieuwe stukken op te proberen. Bovendien kan je er makkelijk laagjes bovenop dragen. Ideaal als je op jacht gaat naar een nieuw jasje of trui.

De perfecte shopoutfit - flashmagazine.be
©GAP, €14,95.

Makkelijk kapsel

Ingewikkelde vlechten en moeilijke haarstijlen laat je beter links liggen als je een namiddagje shoppen hebt gepland. Zodra je een kledingstuk over je hoofd trekt, gaat je coupe er niet meer zo mooi bij liggen. Bespaar jezelf dus de kopzorgen en ga voor een makkelijk kapsel dat je snel weer in de plooi kan leggen.

De perfecte shopoutfit - flashmagazine.be

Met deze shopoutfit ben jij helemaal klaar om je kleerkast een flinke uitbreiding te geven! Of ben je eerst toe aan een grote lenteschoonmaak van je kleerkast?