Het kleurinstituut Pantone verkoos ‘Living Coral’ tot kleur van het jaar. Een vrolijke en warme koraaltint met gouden ondertoon die je deze lente/zomer overal terugvindt. Ga jij overstag voor deze trendkleur van het seizoen?

Van kop tot teen

Ben jij van het principe ‘more is more’? Ga dan voor een volledige outfit in de trendkleur van het seizoen. Het voordeel is wel dat je zeker bent dat alles bij elkaar past. Je kan met texturen spelen om het allemaal wat dynamischer te maken. 

De trendkleur van het seizoen! - Flashmagazine
©Free People

Gecombineerd

Of kies je liever één stuk in deze trendy tint? Dat kan natuurlijk ook! Je kan zelfs opteren voor een print in koraal of een kleurenthema waarin dé kleur van 2019 verwerkt is. Combineer met neutrale tinten zoals beige, roze of grijs of ga voor iets gewaagder zoals blauw, groen of geel.

De trendkleur van het seizoen! - Flashmagazine
©Gigue

Een fleurig accent

Je kan ook voor een fris accent gaan door een accessoire te kiezen in deze trendkleur. Of het nu gaat om een paar schoenen, tas, sjaaltje of zonnebril… met een item in koraal ben jij dit seizoen helemaal mee!

De trendkleur van het seizoen! - Flashmagazine
©Nordstrom

Beautylovers doe mee

Die ‘pop of colour’ trekt zich ook door naar de beautywereld. Ga voor een koraalkleurige lippenstift, oogschaduw, eyeliner of lak je nagels in dit trendy kleurtje.

Living coral beauty - Flashmagazine

Ook in je interieur

Wel fan van de trendkleur van het seizoen, maar niet op jezelf? Voeg dan een koraal touch toe aan je interieur. Hou het minimaal met decoratie zoals bijvoorbeeld kussens, een vaas of een lamp of zie het groots en ga voor meubels in de tint van het jaar.

Living coral interieur - Flashmagazine
©Nockeby Sofa

Ondertussen is ook al de trendkleur van 2020 bekend!