Dames, de juiste lingerie kopen is nooit gemakkelijk. Daarom sommen we even op welke lingerie je nodig hebt om bepaalde kledingstukken mooi te kunnen dragen. Let goed op en zorg dat deze exemplaren zeker in jouw lingeriecollectie zitten…

Witte & transparante kleding

Witte kleding hoort bij de zon. Maar er schuilt wel een flinke valkuil in. Doorheen een dunne witte stof, zal bijna altijd getoond worden hoe mooi het lingeriesetje is dat je er onderaan draagt. Zeker als het wit van kleur is. De lingerie zal dan als een afgetekend wit blok fungeren. Merkwaardig genoeg schijnen rood, roze en paars het minst door. Met uitzondering van huidkleurig ondergoed. Tegenwoordig hoeft dat laatste allerminst een hoog oma-gehalte te hebben. Ook voor Semitransparante kleding of haakwerk is een huidtint de veiligste keuze.

Etam huidkleurige BH

 

 

Diep uitgesneden jurk / blouse

Heb je een flinke halsuitsnijding in je jurk? Kies dan voor een beha met diepe decolleté met een lager uitgesneden middenstuk dat je borsten lichtjes centreert. Een andere oplossing als je geen bh kunt dragen door een te diepe decolleté is fashion tape.

Hunkemoller tape
Fashion tape Hunkemoller

 

T-shirts of een gedrapeerde jurk

Een met mousse voorgevormde beha is een zegen voor een gedrapeerde jurk. De stoffen van de zomerkleedjes zijn meestal erg dun. Bij een t-shirt kan je ook best kiezen voor een gladde cup, die niet aftekent.

Marlies Deckers dame de paris

 

Aansluitende jurk

Als je een aansluitende jurk draagt, is het daarom aangewezen om een figuur-corrigerende onderjurk toe te voegen aan je lingerielade. Te combineren met een string of slip met dun gestikte of verlijmde naden. Zodat ze niet aftekenen.

corrigerend ondergoed H&M

 

 

Blote schouders

Blote schouders kan je wat opfleuren met BH-bandjes met vlindertjes of andere speelse details die matchen bij de rest van je outfit. Bang voor afgetekende bandjes op je huid na een dagje in de zon? Zet de komende weken dan zeker een beha met bandje die je kunt verstellen naar een haltermodel op je aankooplijstje. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een bandeau modelletje.

Marie Jo Summer 2018 AVERO
Marie Jo Summer 2018
AVERO
ETAM – Bandeau BH

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een jurkje, top of jumpsuit met een open rug

Hiervoor bestaan meerdere oplossingen. De plak-bh is hiervoor echt ideaal. Een alternatief zijn low back straps. Je haakt de straps aan beide kanten van de beha in elkaar, kruist ze naar voren en sluit ze. Het enige nadeel is wel dat ze niet helpen bij een erg lage open rug.

Plak BH – www.hunkemoller.be