Nu de zon weer schijnt, kunnen we die sneakers wel even in de kast laten staan en terug sandalen dragen. Maar wat zijn nu de trends voor de zomer van 2020? Wel, hopelijk heb je je oude sandalen nog niet weggegooid, want ze komen zeker nog van pas! Deze vijf sandalen zijn (opnieuw) helemaal in deze zomer.

Minimalistisch

Hoe dunner, hoe beter. Dat is de slogan van de ‘je-ziet-ze-amper’-sandalen. Deze elegante sandalen zijn terug van de jaren ’90 en zien er beter uit dan ooit. Bovendien zijn ze nu een stuk comfortabeler. Het zijn de perfecte sandalen voor vrouwen die graag met “naakte” voeten rondlopen. In het rood of zwart, met of zonder hak. Deze strappy sandals geven je outfit een elegante touch.

Deze sandalen veroveren de zomer!

Plateauzolen

Nee, je bent niet teruggereisd naar de jaren ’70… De plateauzolen zijn weer helemaal in de mode! Spijtig genoeg valt deze sandaal niet bij iedereen in de smaak. Ze kunnen er nogal eens lomp en niet echt elegant uitzien. Kies daarom voor een kleurrijk exemplaar met bloemetjes, strepen of stippen. Of ga voor de gladiator look.

Deze sandalen veroveren de zomer!

Flip flops met een hak

Iedereen heeft wel een paar flip flops. Ze zitten heel goed en zijn makkelijk om aan te doen als je even naar buiten gaat. Maar wat als we je zeggen dat de flip flop naast comfort ook elegant kan zijn? Dat kan namelijk met een hak onder je teenslipper. Influencers dragen deze al massaal onder hun jumpsuit of zomerkleedje.

Deze sandalen veroveren de zomer!

Transparant

Heeft zij geen schoenen aan? Jawel hoor! Maak kennis met transparante sandalen. We kenden de transparante hakken al, maar nu is ook dit model aan de beurt. Je kan kiezen voor een transparante hak of transparante bandjes. Doordat je je schoenen niet ziet, hebben mensen meer oog voor de rest van je outfit!

Deze sandalen veroveren de zomer!

Om de enkel

De bekende gladiator sandaal met veters die je dan om je enkel moet binden, ken je waarschijnlijk wel. Deze zomer verschijnt er echter een nieuwe variant, zonder de veters. Het is een soort armband die je rond je enkel moet doen. De trend is wel om deze band rond je broek te doen. Hetzelfde effect bereik je met lace-up sandalen.

Deze sandalen veroveren de zomer!