Als vrouw wil je er altijd goed uitzien. Met het goede weer wordt dat trouwens alleen maar gemakkelijker! Laat je inspireren door de nieuwste modekleuren en kleurcombinaties, want wij vertellen jou meer over de modetrends voor deze lente en zomer…

Enkellaarsjes

In de winter zagen we veel hoge laarzen verschijnen op straat, maar het enkellaarsje is én blijft de favoriet van veel vrouwen. Een raar verschijnsel, omdat hoge laarzen veel gemakkelijker zijn om te combineren. Een tip: draag de enkellaarsjes die bij jou passen en waar jij je zeker bij voelt. Wanneer je enkels niet al te slank zijn, ga je best voor iets hogere laarsjes. Enkellaarsjes die aan de voorkant laag uitgesneden zijn, zullen je enkels en benen dan weer flatteren.

Dit zijn de modetrends voor deze lente en zomer!

Comfort truien

Een zachte trui kan een troostend gevoel geven wanneer iemand dit nodig heeft, maar sommige zijn gewoon zó comfortabel dat je erin zou kunnen slapen. In deze periode draag je best effen truien met brede kabels. Fladdermouwen is een must, want het geeft rust en comfort. Combineer een felle trui met een neutrale broek, en je zal zien dat je straalt!

Dit zijn de modetrends voor deze lente en zomer!

Plateauzolen

Voor de vrouwen die zichzelf net iets te klein vinden, is dit goed nieuws! Het nadeel ervan is wel dat er maar weinig mannen zijn die deze schoenen graag zien. Voor deze lente en zomer kan je de plateauzool in verschillende vormen en onder alles dragen. Denk aan lange jassen, broeken, rokken, jurken enzovoort.

Dit zijn de modetrends voor deze lente en zomer!

Utility wear

In 2019 was deze trend al een beetje aan het opkomen, maar nu is hij volledig aanwezig en past hij perfect bij de modetrends voor deze lente en zomer. Natuurlijke kleuren, camel tinten en grote zakken op shirts en jurken zijn vanaf nu je go-to. Deze trend is gemakkelijk te dragen, van casual tot chique. De camel jas zal deze winter ook nog goed scooren, hang hem dus niet te ver weg in je kast!