UNISEX KERSTGESCHENKEN

In de aanloop naar Kerst vragen we ons met recht en rede af wat we elkaar willen kopen. Niet altijd een makkelijke opdracht. Er moeten immers leuke gesprekjes onder de boom liggen. Cadeaus die scoren. En dan hoe je het eigenlijk niet zo ver te zoeken. We gingen nog gauw even window shoppen en spotte leuke hebbedingetjes voor haar én hem.

Henry London

www.henry-london.com

Het van origine Britse merk staat al jaren gekend om zijn vintage look. Straffe, betaalbare uurwerken van degelijke makelij die een tijdloos karakter uitademen. Je opa droeg ze al, dus het design gaat al een hele poos mee. Vers van de pers en in de etalages vind je, naast de quartzmodellen, nu ook een automatic collection. Deze kenmerkt zich door zelfopwindende, mechanische binnenwerken, échte movements dus, die worden aangedreven door jouw energie. Nooit meer een batterij vervangen. En als je ze eens niet draagt, kan je rekenen met een energiereserve van een paar dagen, vooraleer ze stilvalt. Gewoon even opwinden en you are ready to go. Dat is nét het fijne van een haast onderhoudsvrij, levend horloge.

Secrid

www.secrid.com

Je kent het: goochelen met je bankkaarten en andere plastic pasjes. Je portefeuille of portemonnee zit er vol van. Een kat vindt haar jongen er niet meer in terug. Dan is het fijn en hoog tijd om orde op zaken te stellen. Secrid bestaat uit een metalen behuizing met een vernuftig systeem waardoor je de kaarten er in één beweging waaierbewijs tevoorschijn tovert. Het geheel zit in een lederen hoes waar je nog geld en kaartjes kan bijsteken. Er kunnen 6 pasjes in. En eerlijk, dat is toch ook de essentie. Je steekt er de meest gebruikte kaarten in, die je day-to-day nodig hebt. Snel, handig, veilig en puntgaaf. Het omhulsel heeft een antimagnetische werking die je kaarten beschermt tegen straling allerlei. En zeg nu zelf, Bond-gewijs in één beweging je bankkaart tevoorschijn toveren, is écht wel heel cool.

Bose

www.bose.com

QuietComfort 35 wireless headphones II. De beste hoofdtelefoon die Bose ooit maakte. Geen ruis, kabels, … alleen jouw muziek. In een oorstrelende kwaliteit. Iedereen heeft we eens nood aan een fijn muziekmoment, privé, in je luie stoel, zonder iemand te storen, en zonder dat iemand je kan storen. Want hij filtert de omgevingsgeluiden professioneel weg. Langs de andere kant maak je zelf ook geen geluid. Stilte is stiller en muziek klinkt beter door noise cancelling van wereldklasse. Zodat jij gewoon kunt luisteren en niets je in de weg zit. En het design mag er ook zijn. Vervaardigd uit hoogwaardige materialen en getest tot in de puntjes.

 

 

DELEN