Hello beautiful ladies!

Time to share with you our current fashion favorite: het kraagje.

We love accessorizing & daarom is het kraagje dan ook the perfect musthave om in je kast te hebben! Het is niet zomaar een basic accessoire, je kan er immers geheel je eigen twist aan geven. Verder vinden we het vooral geweldig om niet meer een volledig hemd onder een trui te moeten steken, maar dat je hetzelfde effect kan creëren met een los kraagje. Op die manier is dit meteen ook een trend die comfortabel blijft op warmere dagen.

Deze kraagjes zijn tegenwoordig in alle maten, kleuren en stijlen vinden, pretty great isn’t it? En omdat je dit accessoire gewoon apart kan kopen, kan je ze met eender welke outfit uit je garderobe combineren en basic stuks helemaal omtoveren tot fashion statements. We hebben voor jullie kort samengevat welke kraagjes onze all time favorites zijn & hoe wij deze combineren.

1. Essentiel: het classy kraagje

Het kraagje van Essentiel

Simple but Classy! Kraagjes hoeven niet altijd over the top te zijn. Een simpel wit kraagje met een klein accent aan kleur erin maakt al een wereld van verschil. But as all of you know, we love to add a little power to our outfits! Het is dan ook totally approved om een leuke mix te maken van verschillende materialen. Dit geeft meteen een heel andere look & feel aan je outfit!

 

2. JBC: het flower power kraagje

Het kraagje van JBC

Give your look a touch of flower power! Floral prints blijven in spring/summer 2018 een echte must. Als je niet wilt overdrijven in de print zijn deze kraagjes hét perfecte item voor jou. Het moet trouwens ook niet altijd gecombineerd worden met een trui, zelfs een mooie bloemenjurk kan je opfleuren met een pop of collar! Add a little extra to your outfit!

3. Lilirooz: het party kraagje

Het kraagje van Lilirooz

Een kraagje combineren met een party outfit? Kies dan voor een exemplaar met metallic-tinten of siersteentjes. The Lilirooz collars are a dream come true! Lilirooz is een merk helemaal toegewijd aan deze trend en heeft onze liefde voor kraagjes begrepen. Op hun website vind je naast allerlei kraagjes met een metallic touch trouwens ook een hele collectie aan truien in dezelfde look & feel, zodat je eindeloos kan combineren. Let’s collar it up!

More inspiration:
ESSENTIEL
JBC
LILIROOZ COLLARS

Wil je ook met je lingerie volledig mee zijn met de laatste trends? Check dan zeker ons artikel over de opkomst van de bralette 😉