Tussen 12 en 18 oktober vieren we de Week van de Belgische Mode. Koop jij deze week ook extra Belgisch? Zo steun je lokale en Belgische ondernemers. Als je ’t ons vraagt, het perfecte excuus om deze fashionable pareltjes naar je kleerkast te halen! 

1. Tweed jack van Les Soeurs

Aanbevolen verkoopprijs: € 119
Drie Limburgse zussen, zes fysieke shops en ontelbare musthaves: bij Les Soeurs shop je hippe kleding, juwelen en accessoires van hoge kwaliteit. 100% gemaakt in België.

 

2. Enkellaarzen van Essentiel

Aanbevolen verkoopprijs: € 295
Als je houdt van kleuren, prints en onverwachte combinaties, maak je met de vrolijke mode en accessoires van het Belgische merk Essentiel altijd een statement.

3. Broek van Gigue

Aanbevolen verkoopprijs: € 179
Gigue in drie woorden? Elegant, hedendaags en chique. De mooie pasteltinten in de wintercollectie maken de transitie van nazomer naar herfst letterlijk iets draaglijker.

4. Jurk van Julia June

Aanbevolen verkoopprijs: € 339
Julia June neemt ons met de herfst-/wintercollectie terug naar de natuur. Tussen de aardse tinten en natuurlijke stoffen vind je zeker een nieuwe najaarsfavoriet.

5. Blouse van Marie Méro

Aanbevolen verkoopprijs: € 149
De inspiratiebron van Marie Méro? Vrouwen die elkáár inspireren. Altijd vrouwelijk en elegant, soms speels zoals deze grappige blouse uit de nieuwe collectie.

DELEN