Er bestaan zo van die dingen die je leven heel wat gemakkelijker kunnen maken… en die delen we graag met jou! Ken jij deze handige modeweetjes al?

Nachtje in de diepvries

Schoenen die wat te krap zitten? Vul 2 vershoudzakjes met water, doe ze goed toe, leg ze in je schoenen en zet ze dan een nachtje in de diepvries. Omdat het water zal bevriezen, rekken ze je nieuwe paar uit zonder ze te beschadigen. Daarnaast is zo’n ijskoude overnachting ook nuttig voor vieze geurtjes! En dat geldt ook bijvoorbeeld voor een jeans die je best niet te vaak wast.

Handige modeweetjes die het leven gemakkelijker maken - Flashmagazine

Doorzichtige redder in nood

Het verschrikkelijkste scenario als je panty’s draagt? Die vervelende ladders erin! Haarlak op je panty spuiten op voorhand helpt ze te voorkomen. Toch prijs? Met doorzichtige nagellak zorg je ervoor dat hij niet verder uitloopt. Die helpt trouwens ook het verkleuren tegen te gaan van juwelen.

Handige modeweetjes die het leven gemakkelijker maken - Flashmagazine

Daar drinken we op

Rode wijn… de nachtmerrie van velen. Toch kan je een vlek op een gemakkelijke manier verwijderen. Hoe? Je gelooft het nooit: met witte wijn! Dep zachtjes, maar zorg dat de vlek volledig doordrenkt is.

Handige modeweetjes die het leven gemakkelijker maken - Flashmagazine

De eindjes aan elkaar knopen

Een jeansbroek passen is af en toe te veel gevraagd. Toch is er een makkelijk trucje om te weten of hij zal passen. Als de uiteindes van de taille elkaar raken rond je nek, is de kans groot dat hij ook goed zit rond je middel.

Modehacks die het leven gemakkelijker maken - Flashmagazine

Scheer je weg

Die vervelende pluisjes verwijderen op je kleding kan met een scheermesje. Wel zachtjes doen natuurlijk! De overschot neem je weg met een stukje tape.

Modehacks die het leven gemakkelijker maken - Flashmagazine

Naast deze handige modeweetjes verzamelden we ook enkele leuke dingen over reizen. Nog meer leuke tips? Check dan zeker onze Facebookpagina eens!