Op zoek naar een plezante manier om je helemaal in feeststemming te brengen? Wij verzamelden de leukste kersttruien voor mannen, vrouwen én kinderen zodat het aftellen naar de feesten nog leuker wordt!

De mooiste exemplaren voor dames

Hou je het liever subtiel met een winterachtig thema of ga je er volledig voor met alle toeters en bellen?

Leuke varianten voor heren

De mannen hebben misschien iets minder keuze… Maar wie zoekt, die vindt de gezelligste modellen!

Kersttruien voor de kids

Voor de kleinste spruiten mag het allemaal wat leuker zijn! Figuurtjes, glitters, kleuren… Ze komen er mee weg.

Matchen met je partner

Je kan er ook voor zorgen dat de kersttrui van je partner in hetzelfde thema is of gewoon dezelfde trui voor elkaar kopen. Er zijn namelijk ook heel wat unisex modellen. Wil je nog een stapje verder gaan? Dan bestaan er zelfs kersttruien die aan elkaar verbonden zijn, voor als jullie elkaar echt niet kunnen missen!

Kersttruien die je nooit meer wil uitdoen! - Flashmagazine
© Amazon

Alternatieven

Natuurlijk zijn er ook wedstrijdjes voor de lelijkste kersttrui die georganiseerd worden. Dan sla je beter een hele andere weg in en ga je voor de meest kitscherige variant die je kan vinden. Succes verzekerd! Of wat dacht je ervan om gewoon je eigen exemplaar te maken? Dan beslis je zelf of je voor een mooie of iets minder modieuze kersttrui opteert. Duik je kast in voor een effen trui die je niet meer draagt of koop er eentje. Ga dan langs bij een hobbyzaak voor leuke decoratie erop en laat ten slotte je creativiteit de vrije loop!

Kersttruien die je nooit meer wil uitdoen! - Flashmagazine