Ongetwijfeld zijn er een heleboel mannen die zich nu al afvragen wat ze moeten dragen om het nieuwe jaar in te zetten. Geen nood, we geven je wat kledingtips voor mannen voor oudjaar mee, om de keuze wat makkelijker te maken. Wedden dat jij straalt op de feesten?

Chique

Naar een chic event? Dan luidt het oorverdovende advies: de ‘Black Tie Dresscode‘. Hier dien je een tweedelig zwart of gekleurd kostuum met glanzende revers te dragen, dat je combineert met een wit hemd. Vervolledig je outfit met een zwarte vlinderdas, een witte pochet en zwarte leren loafers.

Kledingtips mannen voor oudjaar - Flashmagazine

City

Gezellig met je vrienden de stad in, is altijd een goede keuze. Want jullie hebben nog niet echt gekozen waar jullie naartoe gaan. Die vrijheid is leuk. Dan wil je natuurlijk niet te over-dressed of under-dressed zijn. Speel daarom op safe. Combineer bijvoorbeeld een donkergroene trui met daaronder een denim shirt. Een slim fit jeans doet het ‘m hieronder ook altijd. Heb je een paar suède chelsea boots? Prima, aantrekken die stappers. Nog ergens een donkerbruine hoed liggen? Dat zou helemaal de max zijn.

Kledingtips mannen voor oudjaar - Flashmagazine

Diner

Je schoonouders verwachten je om te komen dineren. Altijd een goede gelegenheid om je een smart look aan te meten. Het is een eerder chique look waarbij je geen pak hoeft te dragen om er netjes uit te zien. Combineer bijvoorbeeld een zwarte coltrui met een grijze broek. Zwarte sokken zijn hieronder onontbeerlijk. Heb je nog een paar minimalistische witte sneakers staan? Perfect! Als je een blazer draagt, liefst in de kleur van de broek.

Kledingtips mannen voor oudjaar - Flashmagazine

Home

Uitgenodigd op een feestje bij iemand z’n thuis? Of je houdt er zelf een? Draag dan iets comfy. Bijvoorbeeld: een niet dichtgeknoopt shirt uit flannel met daaronder een T-shirt in gebroken wit. Een zwarte skinny zou er goed onder passen. Rol de broekspijpen dubbel op, trek leuke wollen sokken aan en een tof paar sneakers. Klaar!

Kledingtips mannen voor oudjaar - Flashmagazine

Met deze kledingtips voor oudjaar gaan de mannen knallend het nieuwe jaar in! Toch niet zo’n fan van de feesten? Dan vertellen wij je hoe je ze overleeft!