Handbags are a girl’s best friend, right? Naast kleren, schoenen en accessoires kan een vrouw ook nooit genoeg handtassen hebben. Investeer in een luxueuze handtas met een tijdloos model en boost zo dag na dag je outfit én je zelfvertrouwen. Wij geven hieronder alvast een overzicht van de merken om te ontdekken, om in te investeren en om even compleet bij weg te dromen.

Om te ontdekken…

Lies Mertens

Lies Mertens is zeker en vast een designer om in het oog te houden! Ze ontwerpt leren handtassen en rugzakken met een focus op functionaliteit. De prijs is niet even zacht, maar in ruil daarvoor krijg je een duurzame handtas gemaakt uit biologisch afbreekbaar leer én met een tijdloos design, het investeren waard dus! Haar ontwerpen werden bovendien al erkend en geloofd met prestigieuze prijzen van onder meer de Vlaamse Kamer van Koophandel en met investeringen dankzij haar deelname aan het tv-programma Leeuwenkuil.

 

Bron: www.liesmertens.be
Bron: www.liesmertens.be
Kaai

Het verhaal van het Antwerpse label Kaai begon bij twee echte businesswomen. Ze waren wanhopig op zoek naar een handtas waarin ze alles wat drukbezette vrouwen nodig hebben kwijt konden, zoals een laptop, een gsm en een hoop papieren. Het oog wil natuurlijk ook wat, en een groot én stylish exemplaar vinden was voor hen dan ook een opgave. Met dit idee werd Kaai geboren en zo ontwierpen ze zelf dé perfecte én mooiste handtassen voor carrièrevrouwen. Zeker het ontdekken waard!

Bron: www.kaai.eu
Bron: www.kaai.eu

 

Om in te investeren…

Sommige high-end designer merken zijn, ondanks de hoge prijs, toch waard om in te investeren. Ze zijn van de hoogste kwaliteit en dus duurzaam, ze zijn super pretty en een echte eyecatcher. En het beste van al: ze verliezen hun waarde niet, integendeel, houd ze lang genoeg bij en wie weet veranderen ze in echte vintage pieces!

Louis Vuitton

Het Franse modehuis Louis Vuitton staat al jaren aan de top bij high-end merken. Hun meest bekende handtassen model, de Speedy, is niet meer uit de modewereld verdwenen sinds het bijna 90 jaar geleden zijn opmars maakte. Een tijdloze investering dus. Het model komt voor in vier maten, waarvan je het kleinste model, Speedy 25, al voor ‘maar’ 785 euro vindt. Een keertje minder op vakantie in ruil voor een must-have exemplaar dan maar? 😉

Bron: www.louisvuitton.com
Bron: www.louisvuitton.com

 

Kate Spade New York

Het Amerikaanse label Kate Spade New York staat bekend voor zijn ruim aanbod aan stijlvolle en toch innovatieve tassen, clutches en rugzakken. Grote schoudertassen vind je vanaf 400 euro en zijn ideaal om mee naar het werk te nemen of voor een daguitstap met de kids bijvoorbeeld. Bovendien spreken we uit ervaring als we zeggen dat deze tassen érg lang (lees: jaren) meegaan.

Bron: www.katespade.com
Bron: www.katespade.com

 

Om even compleet bij weg te dromen…

We kennen ze allemaal, the famous Birkin bag of een exemplaar van Delvaux. Sooooo pretty, maar auw, de prijskaartjes van deze stuks zijn net iets minder mooi en niet voor iedereen weggelegd. Onder het motto een beetje dromen kan geen kwaad, vind je hier toch een aantal stuks om bij in zwijm te vallen.

Delvaux

Het Belgische modehuis Delvaux is een grote speler in de internationale handtassen industrie. Ze blinken uit in hun vak en maken elk stuk met de grootste verfijning. Dit zorgt dat ze nationaal en wereldwijd grote erkenning krijgen voor hun vakmanschap. Voor een stuk van Delvaux tel je dan ook niet voor niets al gauw €6.000 neer. Ladies we weten dus wat ons te doen staat: je uit de naad werken (toepasselijk, niet ;-)) of plan B: ga op zoek gaan naar een rijke man ;-).

Bron: www.delvaux.com
Bron: www.delvaux.com
Hermès

Wie droomt er nu niet van een exclusieve en alom bekende Hèrmes Birkin bag? Helaas pindakaas worden ze net een tikkeltje minder mooi wanneer je het duizelingwekkende prijskaartje checkt dat aan deze tas vasthangt. De prijzen van deze exclusieve tassen worden geschat op bedragen tussen 115.000 en 200.000 euro. Jammer genoeg zal het voor deze tas bij dromen blijven, tenzij je misschien op een dag de lotto wint! 😉

Bron: www.hermes.com
Bron: www.hermes.com

 

Inspiratie genoeg voor de aankoop van je volgende handtas! Kies je voor een kwaliteitsvol, duurzaam en tijdloos exemplaar? Dan heb je zeker de juiste investering gedaan. Dus volg ons advies, en shop away, ladies!

Liefs,

Caroline & Palmira

 

redactie voorzien door BLUSH Bulletin