Op mode staat geen leeftijd. Zelfs voor de allerkleinsten spotten we elk seizoen opnieuw toffe trends om uit te testen! Geef maar toe: als je deze sappige statementtruien en schattige ruitjesjurken ziet, zou je toch bijna willen dat je zelf nog op de kinderafdeling kon shoppen?

Helemaal hip op en naast de speelplaats

Gentlemanjassen

Hul je kleinste charmeurs deze winter eens in een stijlvolle gentlemanjas. Favoriet van de redactie: deze tijdloze en geruite jas met hippe vintage vibes. Beschikbaar van 4 tot 18 jaar.

 • Jas van Bellerose
  Aanbevolen verkoopprijs: € 169

Sprekende truien

Laat de kids een statement maken op de speelplaats met een grappige quote op hun trui. Dit leuke exemplaar van Filou & Friends is beschikbaar in maten van 2 tot 10 jaar. 

 • Trui van Filou & Friends
  Aanbevolen verkoopprijs: € 29,90

Baksteenrood

‘Brick’, oftewel baksteenrood is dé kleur voor kids dit najaar. Deze leuke katoenen broek heeft een comfortabele elastiek bovenaan en plooitjes aan de voorkant, zodat ie extra leuk valt. Van 2 tot 10 jaar. 

 • Broek van Bonjour Maurice
  Aanbevolen verkoopprijs: € 54

Ruitjesmotieven

Geen herfst zonder ruitjes! Dit superschattige jurkje is beschikbaar voor prinsesjes van 2 tot 18 jaar. 

 • Jurk van Morley
  Aanbevolen verkoopprijs: vanaf € 130

Regenlaarzen

Als het buiten donker en nat wordt, zijn de kids toch gewoon zelf het zonnetje uit huis met deze knalgele regenlaarzen. Handgemaakt van soepel natuurrubber en met een losse binnenzool. 

 • Regenlaarzen van Bergstein
  Aanbevolen verkoopprijs: € 34,95

Genderneutraal 

Niet alleen bij volwassenen, maar ook bij kinderen speelt gender een steeds minder belangrijke rol in de kleerkast. JBC speelt daar slim op in met een gendergelijke capsulecollectie van toffe sweaters met even toffe opschriften. 

 • Trui van JBC
  Aanbevolen verkoopprijs: € 24,95 – € 29,95
DELEN