In mei richten we onze aandacht op de mannen. Want ook zij kunnen af en toe wel eens wat stijladvies gebruiken. Daarom namen we contact op met een echte expert in herenmode. Maak kennis met Gianni Carenza uit Beringen. Gianni houdt van stijlvolle kleding, die mannelijkheid uitstraalt. Dankzij zijn tips zullen jullie er binnenkort adembenemend uitzien!

Italiaanse passie voor mode

Gianni heeft een enorme passie voor mode. Meer bepaald herenmode. Door zijn Italiaanse roots, zijn familie en zijn vriendenkring is Italië een beetje zijn tweede thuis. En laat Italië nu net hét modeland bij uitstek zijn. Gianni volgt alle nieuwtjes uit de modewereld en de ideeën van de nieuwe trends dagelijks op. Zelf gaat hij steeds weer op zoek naar unieke kledingstukken. “Wij gaan naar de grote modebeurzen in Italië en zoeken daar naar nieuwe, unieke en exclusieve merken.” Aldus Gianni. 

Gianni Carenza

Van casual tot kostuums

Gianni Carenza opende zes jaar geleden een eigen winkel in het hartje van Beringen. De winkel genaamd ‘Carenza’ is een unieke en exclusieve winkel met mannenmode. In Gianni’s winkel vind je kwalitatief hoogwaardige en exclusieve Italiaanse herenkleding. “In ons aanbod kan je prachtige kostuums vinden. Maar daarnaast leveren wij ook casual collecties. Je vindt bij ons bijvoorbeeld ook kwalitatieve trendy jeansbroeken, schoenen en accessoires. De hele collectie kan je samenvatten in twee woorden: stijlvol en mannelijk,” vertelt Gianni Carenza. Elk stuk is met zorg en liefde geselecteerd. Kortom: hier krijgen mannen wat ze verdienen: kwaliteit, exclusiviteit en een optimale service.

Een unieke look creëren

Wat Gianni echt graag doet? Dat is voor iedere klant een unieke look creëren. Daarom helpt hij elke klant met erg veel enthousiasme en geeft hij het nodige deskundig advies. Mannen die goed voor de dag komen maken een blijvende indruk. Met dat idee helpt Gianni dagelijks zijn klanten verder in de winkel. Maar deze maand zal hij ook jullie, de lezers van Flashmagazine.be, inspireren om er op en top uit te zien. Dus, zijn jullie klaar voor een flinke dosis stijladvies?

Trends zomer 2018

Gianni spotte speciaal voor Flashmagazine.be de laatste trends. Zo mag deze zomer je broek bijvoorbeeld weer wat korter zijn, zitten er veel prints en felle kleuren in de collectie en worden jeansbroeken weer wat wijder. Hoe je deze trends juist moet toepassen? Daar zal Gianni je de komende weken mee helpen!

Kan je niet wachten op de tips van Gianni? Bezoek alvast even zijn Facebookpagina en website. Of breng een bezoekje aan zijn winkel ‘Carenza’ te Beringen.