Aaah schoenen… wij zijn er dol op. En daarom vonden wij dat het hoogtijd was, om eens wat extra aandacht te besteden aan ons favoriete shopping-item! Daarom nemen we deze maand guestedtior Frederik Claes van Lorenz onder de arm. Hij zal je de komende maand alles vertellen over schoenen. Nuttige weetjes, de laatste trends en nog zoveel meer. Frederik zet zijn beste schoentje voor!

Graag stellen wij je voor aan de 30-jarige Frederik Claes. Samen met zijn familie runt hij de bekende schoenenwinkel: Lorenz. Hier kan je al vier generaties lang terecht voor een nieuw paar trendy schoenen. Frederik zelf is filiaalmanager van Lorenz Men waar tegenwoordig een echte shopbeleving gecreëerd wordt. Onze nieuwe guesteditor staat in voor het aan- en verkopen van schoenen maar sinds kort kan je er ook terecht voor een nieuwe outfit.

It’s all about shoes

Zijn passie en liefde voor schoenen is al van kleins af aan begonnen. Frederik groeide op in de schoenenwinkel van zijn ouders die al generaties lang in de familie zit. Daardoor groeide zijn liefde voor het vak erg snel. Frederik koos dus natuurlijk voor een opleiding als schoendesigner. Hier leerde hij enorm veel bij over schoenen. Hij ontdekte de verschillende ledersoorten, achterhaalde hoe je leder moet stikken en leerde prachtige schoenen uit te schetsen. Frederik’s grootste droom? Dat is een eigen schoenen- of fashionlabel!

Schoenen en reizen: the perfect combo!

Frederik is naast schoenen, helemaal verzot op reizen. Daarom reist hij graag naar de grote beurzen in Europa. Hij trekt regelmatig naar Italië, Duitsland, Denemarken en koppelt de modebeurzen vaak aan een citytrip. Hier spot hij de nieuwste trends en legt hij contacten met nieuwe leveranciers. Frederik’s favoriete beurs? Dat is de “MICAM” in Milaan, de grootste en bekendste schoenenbeurs. Sounds like a dream!

Frederik op vakantie

Spread the word

Tot nog toe inspireerde Frederik al heel wat mensen als Instagram influencer. Maar wie geïnteresseerd is in mode en schoenen kan de komende maand wel echt zijn/haar hart ophalen. Want Frederik deelt maar al te graag zijn passie met de lezers van Flashmagazine.be. De komende weken zal Frederik jullie op de hoogte houden met leuke factjes en interessante weetjes over zijn grote passie: schoenen.

 


Oeps, één van onze guesteditors van deze maand gemist? Geen nood! Dat kan gebeuren… Daarom sommen we ze voor jullie nog eens op: