Het is nog heel eventjes voordat de zomervakantie begint. Maar geef toe: het kriebelt toch al om een nieuwe bikini, of misschien wel een badpak te kopen. Om jou te helpen bij de zoektocht naar de perfecte strandoutfit, doen wij de trends voor deze zomer uit de badhanddoeken.

1 – Ga voor tropische prints

Bikini met tropische print

Je waant je in de jungle. Dit seizoen word je overspoeld door tropische bloemenprints. bananenbladeren, palmboompjes, flamingo’s en ander exotische prints, je wordt er vrolijk van. Het ultieme zomergevoel op jouw bikini. Maak alvast die afspraak met de zon.

 

2 – Ruffles en ruches

Bikini Banana Moon
Bikini Banana Moon

Om deze trend kan je niet meer heen. Veel ruffles en ruches, zowel in bikini’s als badpakken. Het maakt de tops en broekjes speels en vrouwelijk. Hiermee kleur je menig strand en zwembad. Hmm, iemand een cocktailtje?

 

3 – High neck bikinitop

Bikinitop Lascana
Bikinitop Lascana

Al in 2017 een absolute topper die zeker in 2018 nog trendy is. Hip en comfortabel. Cut-outs of meer verhullende en sportieve high neck haltertops, maak het zo sexy als je zelf maar wil. Deze bikini zal je ideale sport- en zwempartner zijn de komende maanden.

 

4 – One-shoulder bikinitop

badkleding Seafolly
Bikini Seafolly

Voortgekomen uit de one-shoulder-truien en -tees. In plaats van twee bikinibandjes, heeft de one-sholder, zoals de naam doet vermoeden, één bredere bikiniband, te dragen over één schouder. Sexy, sportief, maar vooral een leuke twist. Musthave! 

 

Nu jullie alle trends kennen is het tijd om te gaan shoppen. Ga maar eens passen in je lokale lingerie- of sportzaak. Summer, here we come!