Als je denkt dat mannen geen sieraden dragen, zit je flink mis. Het is immers een groot verlengstuk van je outfit, en net daar zijn mannen wel mee bezig. Het maakt de man gesofisticeerd, maar tegelijk ook stoer. Dit zijn de meest in het oog springende trends.

Armbanden

Wellicht het meest door mannen gedragen sieraad. Ze komen in alle kleuren, formaten en materialen. Hout, steen, metaal, glas, leder… het aanbod is legio. Het kleedt perfect af en je maakt er een statement mee. Haast iedereen staat ermee. 

Ook mannen dragen sieraden! - Flashmagazine

Ringen

Stoer, dat sowieso. Maar het kan ook subtiel. Vroeger was het vreemd dat een man, behalve een trouwring bijvoorbeeld, een vingerjuweel droeg. Nu is het de normaalste zaak van de wereld. Toegegeven, je moet ervoor zijn. Een tikkeltje gewaagd, maar het kan. 

Ook mannen dragen sieraden! - Flashmagazine

Horloges

Er wordt wel eens gezegd dat een uurwerk het enige juweel is waar de man aandacht aan besteedt. Klopt wel voor een stukje, maar is ondertussen toch wat geëvolueerd. Mannen houden meer van een simplistisch horloge, vaak in combinatie met een armbandje. Durf te experimenteren.

Ook mannen dragen sieraden! - Flashmagazine

Kettingen

Wanneer je kettingen draagt, hou het dan minimalistisch. Ze zorgen voor diepgang in je look, en kunnen veel toevoegen aan je uitstraling. Toch kunnen ze de focus van je outfit halen en dat is wat je net niet wil. Eenvoudige kralenkettingen in diverse lengtes kleden goed af. Een simpele ketting does the trick too. Volg je gevoel. 

Juwelen voor heren - Flashmagazine

Nu je weet welke sieraden voor mannen trendy zijn, ben je vast ook benieuwd wat hét mannenkapsel is van het najaar?

Nog meer leuke tips? Check dan zeker onze Facebookpagina eens!