‘De schoenen maken de man’, zeggen ze wel eens! Het is dus belangrijk om aandacht aan je schoeisel te besteden. De schoenen die elke man moet hebben, ontdek je hier.

Chelsea boots

Chelsea boots zijn een tijdloze klassieker die een simpele outfit meteen een stoer kantje geeft. Je kan ze herkennen aan het elastisch stukje stof aan de zijkant van de schoen. Ze bestaan in alle kleuren en soorten: van zacht beige tot pikzwart en van gekleed tot robuust. Maar over het algemeen stralen leren schoenen meer klasse uit dan schoenen in plastic of stof.

Schoenen die elke man moet hebben - flashmagazine.be
©Man-man

Derbies

Nog een klassieker die niet mag ontbreken in je schoenenkast: derbies. Met deze schoen zit je voor bijna elke gelegenheid safe. De variant met gaatjes vallen onder de noemer ‘brogues’, maar ze zien er bijna net hetzelfde uit.

Vind je deze schoen toch wat te zakelijk ogen? Combineer ze dan met casual kleding. Of durf jij een grappig kantje aan je outfit toe te voegen? Draag dan sokken met een leuke print in je schoenen.

 Schoenen die elke man moet hebben - flashmagazine.be
©Patyrns

Instappers

Instappers zijn ideaal om je voeten wat frisse lucht te geven in de zomer. Ze zitten erg comfortabel én je zit er goed mee voor elke gelegenheid. Toch iets te gedurfd voor jou? Dan is een mooie sneaker in leer een goed alternatief.

Schoenen die elke man moet hebben - flashmagazine.be
©Man man

Sneakers

En uiteraard konden sneakers niet op deze lijst ontbreken. Sneakers hebben een sportieve uitstraling, maar worden ook op de werkvloer gedragen. Leren sneakers ogen degelijker, terwijl stoffen exemplaren jeugdiger en speelser tonen.

Schoenen die elke man moet hebben
©Mannliches Parfum

Met deze schoenen in je collectie maak je gegarandeerd een stijlvolle keuze!