Tegenwoordig bestaan er abonnementen voor alles en nog wat, en daar wordt handig op ingespeeld door merken. Benieuwd welke schoenengigant nu met een sneakerabonnement voor kinderen op de proppen komt?

Niemand minder dan Nike lanceert hun nieuwe programma: de Nike Adventure Club. Hun boodschap erachter? Ze willen kinderen stimuleren om elke dag op avontuur te gaan en te ravotten. Daarnaast is hun doel ook om het shoppen voor schoenen gemakkelijker te maken voor de ouders.

Sneakerabonnement voor je kids? - Flashmagazine

Hoe werkt het?

Je betaalt maandelijks een vast bedrag, afhankelijk van hoe vaak je kleine spruit van schoenen wisselt of hoe snel de voetjes groeien. Zo betaal je $ 20 per maand voor 4 paar schoenen op een jaar, $ 30 voor 6 paar en $ 50 voor 12. Je hebt de keuze uit zo’n 100 modellen van Nike, maar ook van Converse. Kinderen van 2 tot 10 jaar kunnen dus hun hart ophalen bij het kiezen van hun nieuwe sneakers.

Sneakerabonnement voor je kids? - Flashmagazine

Ook bij ons?

In Amerika is het een heuse hit en is er al een wachtlijst waarop je terechtkomt. Of het sneakerabonnement ook bij ons ingevoerd zal worden, is voorlopig niet duidelijk.

Sneakers staan natuurlijk leuk op elke leeftijd… als je een paar draagt dat bij jouw ouderdom past!