Is het afgelopen zomer niet gelukt om je body in shape te krijgen? No worries, maybe next year! Om zeker op tijd dat lichaam strak te krijgen, is het een goed idee om nu al te beginnen. Wind, regen, hagel, sneeuw … sporten in de winter is niet altijd een pretje, maar met wat extra motivation én een fashionable outfit komt dit zéker goed. Want remember: your bikini body is made in winter!

sportoutfit

Bescherm je tegen weer en wind

Laat de koude je niet tegenhouden om te gaan sporten, investeer in goede thermokleding om te voorkomen dat je helemaal verkleumd. Niet alleen houdt deze onderkleding je warm, ook zorgt het dat je lichaam droog blijft en niet te snel afkoelt. 

Over deze thermokledij kan je natuurlijk een kleurrijke trui aantrekken, waardoor je outfit onmiddellijk aantrekkelijker wordt.

Tights versus joggings

Een losse jogging lijkt misschien lekker warm en comfy, maar deze gaat je tijdens het sporten niet warm houden. Kies liever voor een tight pants. Op die manier blijven je benen het beste warm én laat je je vrouwelijke vormen spreken. 

Choose the right shoes

Het is een fabeltje dat er enkel lelijke sportschoenen bestaan. Tegenwoordig vind je sneakers in alle vormen en kleuren, dus er zal vast wel een paar tussen zitten dat bij jouw outfit past. Let wel op dat je een paar sportschoenen uitkiest met een stevige grip, want het kan glad zijn tijdens de winter!

Vergeet je accessoires niet

Tijd om je outfit af te werken en de laatste lichaamsdelen te beschermen tegen de koude. Draag bijvoorbeeld een leuke muts om je oren warm te houden of kies als leuk alternatief voor een hoofdband of oorverwarmers.

Een sjaal is misschien iets minder praktisch tijdens het lopen, kies daarom liever voor een buff die je rond je hals draagt. 

Als laatste is het een goed idee om ook je vingers te beschermen met een set leuke handschoenen. Kies voor een paar dat samen met je muts of oorwarmers en buff past. Zo vormen je accessoires een leuk geheel. 

Add some color

Om het geheel nog leuker te maken, kies je voor kleurrijke stuks. Dit najaar felle kleuren zoals rood, geel en ultra violet hélemaal trendy, dus reden te meer om op te vallen! 

Fashionable sporten dat doe je dus zo:

  • Warm en vrouwelijk in tights 
  • Go for bold colours
  • Met stijlvolle en stevige sportschoen
  • Don’t forget to accessorise 

Liefs

Caroline en Palmira

redactie voorzien door BLUSH Bulletin