Door in je pyjama thuis te werken, is het moeilijk voor je hersenen om over te schakelen naar werkmodus. Daarom sommen wij alvast 5 kledingstukken op waardoor je stijlvol én comfortabel kan thuiswerken!

Sweater weather

Hang die oversized truien nog niet weg, want met een lange jurk of een pantalon zijn deze perfect combineerbaar. Doe een hemd onder de trui aan voor een stijlvollere look. Maak de outfit af met leuke botjes of sneakers en je bent klaar voor een productieve dag!

Stijlvol thuiswerken? Dat doe je zo!

Wijde broeken

Laat die strakke jeansbroeken maar links liggen en doe een losse broek aan. Niets zit namelijk beter dan comfy pants. Van joggingbroeken tot pantalons, wij helpen je deze stijlvol te combineren. Stel de outfit samen met een blouse of een leuk hemdje, met daaronder een paar sneakers. Voor de dames: draag kleurrijke grote oorbellen om je outfit op te fleuren!

Stijlvol thuiswerken? Dat doe je zo!

Losse blouse

Weet je niet hoe jij jouw basic blouse of hemd moet combineren? Heel simpel: mix losser met strak door een skinny jeansbroek te dragen of draag hem met een losse broek of rok. Maak de look af met botjes of hakken. Te koud voor een losse blouse? Draag er dan een coltrui onder of combineer het met een blazer.

Stijlvol thuiswerken? Dat doe je zo!

Jumpsuit

Dit kledingstuk moet iedereen in de kast hebben! Een jumpsuit is namelijk perfect om binnenshuis dragen. Ze zijn mooi en zitten heel fijn. Een paar loafers of hakken eronder en voilà! Met maar 2 kledingstukken zie je er heel stijlvol uit!

Stijlvol thuiswerken? Dat doe je zo!

Loafers

Ook je voeten hebben comfort nodig. Blijf je de hele dag thuis en ben je het beu om sneakers te dragen? Wij vonden de oplossing voor jou: instappers! Ze zijn niet alleen comfortabel, maar je kan ze met elke outfit combineren.

Stijlvol thuiswerken? Dat doe je zo!

Nu je alvast weet hoe je stijlvol kan thuiswerken, bezorgen we je graag nog enkele andere tips om de productiviteit te verhogen!