Heb je moeite om iets te vinden dat past bij jouw model, weet je niet goed hoe je de stuks in je kleerkast moet combineren of wil je een volledige andere look? Dan is een personal shopper dé oplossing. Klop eens aan bij één van deze adresjes, en je mag er zeker van zijn dat je in een nieuw kleedje en met veel tips weer stralend de deur uitgaat!

La Bottega

www.labottega.be

Styling op jouw maat dankzij deze personal shoppers - Flashmagazine

Succesaankopen gegarandeerd als je met personal styling guru Liesbeth Verlinden La Bottega in trekt. Het startpunt hier ben jij. Jouw model, jouw beste kleuren, jouw trends. Of het nu voor een gewone doordeweekse dag of een speciale gelegenheid is, hier kies je samen met de styliste de mooiste outfits uit.

Outside-in

www.outside-in.be

Styling op jouw maat dankzij deze personal shoppers - Flashmagazine

De Lommelse personal shopper Sofie Reekmans van Outside-in helpt jou om af te stappen van je vertrouwde stijl. Ze geeft je het duwtje in de rug naar een andere look die perfect bij jouw smaak en persoonlijkheid past. Tijdens het shoppen ga je samen met haar op zoek naar jouw ideale outfit, vergezeld van een heleboel praktische stylingtips.

Echte Vrouwen Anders

www.echtevrouwenanders.com

Styling op jouw maat dankzij deze personal shoppers - Flashmagazine

Eva Goossens van Echte Vrouwen Anders uit Aarschot is ervan overtuigd dat elke vrouw uniek is en haar complexen vaarwel moet zeggen. Dankzij haar advies slaagt ze erin om dames te laten stralen. Hiervoor neemt ze je mee shoppen in je lievelingsstad en geeft ze tips om je minpuntjes te camoufleren en je pluspunten in de kijker te zetten.

The Super Styler

www.thesuperstyler.be

Styling op jouw maat dankzij deze personal shoppers - Flashmagazine

Samen met de Hasseltse Mia Claes van The Super Styler ga je op zoek naar de ontbrekende items in je kleerkast. Wil je miskopen een tweede leven geven of leren hoe je bepaalde stukken kan combineren? Deze ervaren dame weet er wel raad mee, dankzij haar geheime adresjes in verschillende steden.