Hybride horloges voor stoere polsen

Hybride. Het is een heus modewoord. Alles bestaat zowat in hybride vorm. Ook uurwerken. Maar wat betekent het precies? Een hybride horloge is een analoog horloge met slimme functies. Het kenmerkt zich door een traditioneel uiterlijk. Zo vind je er echte wijzers op. Met het verschil dat ze een extra digitaal scherm als wijzerplaat hebben waarop allerlei features afleesbaar zijn. GPS, stappenteller, slaapritme, hartslag, … en vele andere slimme functies. Hoog tijd om ons licht te werpen op een straffe selectie toffe tijdsmeters.

Garmin Vívomove HR

Het beste van twee werelden vereningd. Analoge wijzers op een digitale, multifunctionele wijzerplaat. Het slimme scherm verschijnt alleen als je met je pols beweegt. Als je het touchscreen aanraakt, verplaatsen de wijzers zich. Als je klaar bent, komen ze netjes terug. Je leest er je slaapgedrag, hartslag, stresstracking, … en zowat alle sportmonitoring die je kan bedenken, op af. Syncen met je smartphone is een wandeling in het park.

Richtprijs: € 299


 

Montblanc Summit 2+

Het Zwitserse prestigemerk Montblanc is gericht op het duurdere segment. Met haar analoge achtergrond, maken ze al een paar jaar succesvol smartwatches. Zoals de serie Summit. De nieuwe Summit 2+ heeft alles wat zijn voorganger in huis had, maar dan uiteraard veel meer.

Zo is deze topper met zijn 43,5 mm iets groter dan de Summit 2. Ook het amoled-scherm is groter en klokt af op 1,28 inch. In diverse kleurvarianten verkrijgbaar.

Richtprijs: € 1170


 

Withings Scanwatch Hybrid

Een strak, eenvoudig en aantrekkelijk geprijsd horloge dat vooral hoge ogen zal gooien door haar uiterst knap design. Ook hier weer gewone wijzers in combinatie met een duidelijk afleesbaar schermpje. Afgedekt met een degelijk saffierglas, kan je dit slimme hybride horloge verkrijgen in de wijzerplaten wit en zwart. Een onverwoestbare siliconen band garandeert je jarenlang draagplezier van jouw persoonlijke tijdsgezel. Gaat je hartje al sneller kloppen?

Richtprijs: € 279

DELEN