De jongste trends komen weer van de (digitale) catwalks gerold: tijd om ze ook in onze eigen garderobe te adopteren! Ga jij voor een nieuwe look in Werther’s Original-tint of een hippe sweatervest in Steve Urkel-stijl?

Najaarstrends voor hem 

Sweatervests

Het lijkt op een item dat je vooral in de kleerkast van je grootvader zou vinden, maar sweatervests zijn weer he-le-maal hip. Draag er een basic T-shirt onder of draag ‘m over een hemd onder je kostuum als stijlvolle bodywarmer.  

 • Sweatervest van Arte
  Aanbevolen verkoopprijs: € 120

Karamelkleuren

De designers van FW 21/22 haalden de modemosterd vooral uit de jaren ‘70. Een van de hoofdkleuren op de catwalk was dan ook karamel, met volledige top-tot-teenoutfits in deze honingzoete tint. Onze favoriet? Deze trui met koffie-icoontje: perfect om je door die zware septembermaand te loodsen. 

 • Trui van Strøm
  Aanbevolen verkoopprijs: € 59,95

 

Bretellen

Hét herenaccessoire dit najaar? Bretellen. Leuk als eyecatcher op een simpel wit T-shirt en een jeans of als speelse knipoog onder een strak (maat)pak. 

 • Bretellen van Bertelles
  Aanbevolen verkoopprijs: € 45

Statement sweaters 

Of je nu kiest voor een exemplaar met grappige quote of een subtieler stuk zoals deze met abstracte golvenprint: zeg het dit seizoen met … je trui.

 • Trui van Terre Bleue
  Aanbevolen verkoopprijs: € 139,90

 

Vegan schoenen

Niet alleen trending op je bord, maar ook in je kleding- en schoenenkast: een vegan dieet. Ga eens voor deze 100% vegan sneakers, gemaakt van ‘appelleder’ met 55% appelafval. Ontworpen in België, gemaakt in Portugal. 

Sneakers van Komrads
Aanbevolen verkoopprijs: € 154
DELEN