Opel Team Exelmans zet de klant op de eerste plaats

De trofeeënkast met erkenningen en awards is goed gevuld bij Team Exelmans, maar dat wil niet zeggen dat de Opel-concessie in Tessenderlo op zijn lauweren gaat rusten. Gezien de snelle technologische evolutie zullen de klanten het professionele advies meer dan ooit op prijs stellen.

Geëlektrificeerd gamma

Als de Corsa-e en Mokka-e het elektrische offensief van Opel starten, dan gaan de Zafira-e Life en de Vivaro-e het versterken. De Opel Zafira Life vormt als luxueuze monovolume de ideale gezinswagen voor kleine en grote gezinnen. De Opel Vivaro biedt op zijn beurt de juiste oplossing voor uw bedrijf. En dankzij het achtervoegsel ‘-e’ zijn ze alle twee met de tijdsgeest mee. De elektrische versies tonen immers aan dat De Blitz helemaal klaar is om het Vlaamse wagenpark de komende jaren te vergroenen, ook al blijven beide modellen natuurlijk ook beschikbaar met conventionele verbrandingsmotoren.

Passie

Opel Team Exelmans is nu al klaar voor de toekomst. Ondertussen stelt de garage zijn jarenlange ervaring met verbrandingsmotoren ten dienste van het cliënteel. Precies voor die expertise, in combinatie met een familiaal klantencontact, komen Opel-rijders van heinde en verre naar de garage in Tessenderlo. Ongetwijfeld zit de autopassie van zaakvoerder Edwin Exelmans daar ook voor iets tussen. Vorig jaar nog vonden meer dan 100 eigenaars van oldtimers hun weg naar Team Exelmans in Tessenderlo, om hun liefde te betuigen aan Opel en auto’s in het algemeen.

Certified Used Cars

Naast nieuwe wagens, zoals de vooruitstrevende Opel Grandland X Hybrid en de pas vernieuwde Opel Crossland X, staan ook jonge tweedehandswagens bij Team Exelmans in de picture. Dankzij de afdeling Opel Certified Used Cars worden de nieuwste Opel-modellen voor iedereen bereikbaar, terwijl het aanbod jonge tweedehandswagens nog uitgebreid wordt met het premiumaanbod van Exciting Cars. Onder hetzelfde dak vinden we tot slot ook Carrosserie Thomas, dat sinds 2012 een hypermoderne inrichting heeft. Goed voor 30 jaar ervaring in carrosserie-herstellingen van alle merken, uitgevoerd volgens de regels van de kunst.

Mokka in première

Opel blaakt weer van de gezondheid. De nieuwe Corsa is nog maar net gelanceerd of daar dient de volgende generatie van de Mokka zich al aan, klaar om de rangen te komen versterken. Net als de slimme stadswagen is de nieuwe crossover meteen verkrijgbaar met verschillende aandrijflijnen, van zuinige verbrandingsmotoren tot een volelektrische aandrijving toe. Met de nieuwe Mokka introduceert Opel niet alleen een nieuw familiegzicht, maar ook een nieuw logo. Als alles meezit, kunnen geïnteresseerden de neofiet tijdens de salonmaand gaan ontdekken bij Opel Team Exelmans. Hou dus zeker de website www.garage-exelmans.be/ in de gaten voor meer info.

DELEN