Onderzoek wijst uit dat een gelukkige relatie je doet verdikken. Dat bingewatchen en die restaurantbezoekjes zitten er misschien wel voor iets tussen. Die extra kilootjes sinds de start van je relatie kan je er nu ook meteen weer afwerken met je partner. Deze 5 sporten zijn ideaal om samen te doen.

1. Wandelen

Elke dag een halfuurtje wandelen doet wonderen voor je lijn. Je verbrandt er op die korte tijd al 150 calorieën mee. Bovendien is het een ideaal moment om je hart te luchten bij je partner na een lange werkdag. Ook blijkt dat een romantische wandeling je libido een positieve boost geeft. Enkel maar voordelen dus!

5 sporten om samen met je partner te doen - Flashmagazine.be2. Dansen

Dansen is een intieme activiteit dat jullie ook letterlijk dichter bij elkaar brengt. Het heeft een positieve invloed op je relatie, maar ook op je uithoudingsvermogen. Bovendien boost het je zelfvertrouwen.

5 sporten om samen met je partner te doen - Flashmagazine.be

3. Squashen

Als jullie beiden niet te competitief zijn ingesteld, is squashen een goede manier om je eens uit te leven. Je kan al je frustraties uitwerken op de bal én je verbrandt er tot wel 900 calorieën per uur mee!

5 sporten om samen met je partner te doen - Flashmagazine.be

4. Schaatsen

Hand in hand samen sukkelen op de gladde piste, het heeft wel iets romantisch. Word je meer gevorderd in het schaatsen, dan is het zelfs een krachttraining. Je gebruikt je spieren intensief en traint zowel je benen als je bovenlichaam!

5 sporten om samen met je partner te doen - Flashmagazine.be

5. Zwemmen

Maak van het tripje naar het zwembad je wekelijkse date. Want zwemmen is de ideale cardio-oefening. Bovendien is het één van de weinige sporten waarmee je geen blessures kan oplopen. Met een uur baantjes trekken, verbrand je tot wel 600 calorieën per uur. Haal dat zwempak maar boven dus!

5 sporten om samen met je partner te doen - Flashmagazine.be