Liefde … het is zoveel meer dan alleen maar een woord. Marijke Eerens van B-loved startte 10 jaar geleden met haar relatiebureau. Een MatchMaking Service voor actieve en ondernemende singles. Vandaag stellen we deze hartverwarmende dame aan jullie voor als onze guest editor van januari…

Plots stond Marijke er terug alleen voor… 

Enkele jaren geleden kwam Marijke na een heftige, zware en emotioneel beladen echtscheiding na meer dan 20 jaar weer alleen te staan. Na een periode van bezinning en rouw realiseerde ze haar snel dat het niet evident is om als alleenstaande een serieuze relatie te vinden.

Uitgaan?! Ja dat is leuk…  maar wil je daar de liefde voor het leven tegenkomen? Dat was maar één van de vele gedenkenissen van Marijke. Een datingsite?! Tja dat werkt misschien wel, maar Marijke was niet van plan een foto van zichzelf online te zetten en zo als prooi gevangen te worden, door wie weet wat voor iemand. Marijke haar vertrouwen was ver zoek. Het was niets voor haar om als onderneemster een foto op een openbare datingsite te plaatsen.

Maar Marijke zocht en vond haar grote liefde

Marijke had een idee … ze kon zich inschrijven bij een relatiebureau. Het mooie van al? Haar huidige echtgenoot had precies hetzelfde idee. Uiteindelijk leerde Marijke en haar partner elkaar kennen via een vriendin. Maar hun idee was geboren. Het relatiebureau, B-Loved… werd uit liefde voor elkaar geboren.

De opstart van relatiebureau B-Loved

Intussen heeft Marijke 1000-den mensen de liefde opnieuw laten ontdekken. Er vonden al 10-tallen huwelijken plaats, er gaan wekelijks mensen samenwonen en er werden zelfs al enkele liefdesbaby’s geboren …… en dat allemaal dankzij het relatiebureau B-Loved.

Ze leven dagelijks met zijn allen.

Het team van Marijke bestaat ondertussen al uit 9 personen. Ze leven dagelijks met hun allen mee met de mooie liefdesverhalen. Het team is telkens weer ontzettend trots dat ze mogen bijdragen aan zulke mooie relaties. Dat gevoel is onbetaalbaar. Telkens weer maakt het hart van Marijke een vreugdesprongetje als ze iemand kan helpen in de liefde.

Ook wat liefdesgeluk nodig?

Ben je nog vrijgezel en kan je wel wat tips van Marijke gebruiken? Dan is januari jouw geluksmaand. Want wij kondigen Marijke bij deze graag aan als guest editor. Ze zal leuke tips geven om jouw ware liefde te ontdekken. Leuke weetjes om op date te gaan zullen zeker niet ontbreken. Wil je liever wat persoonlijk liefdesadvies? Twijfel dan niet om Marijke en haar team te contacteren. Bovendien kan je terecht bij een B-Loved consulente aan de Maaskant, Genk, Hasselt & Paal.

 

 

 

MARIJKE EERENS ı zaakvoerder – bezieler – matchmaker
Zegeplein 3/5 ıı 2300 Turnhout
T 070 690 015 ı M 0474 263 751
marijke@b-loved.be ı www.b-loved.be