Slecht geslapen, een drukke periode, … het gebeurt iedereen wel eens, maar het vervelende gevolg? Je staat ‘s morgens voor de spiegel en daar zijn ze, die zwarte, donkere wallen onder je ogen. Tijd om terug te gaan slapen en hopen dat ze verdwijnen is er niet, dus hoe geraak je in één, twee, drie verlost van deze wallen? Wij geven je enkele tips voor een flawless skin! 

Stap 1: trakteer jezelf op een massage

Het eerste wat je doet is je wallen wegmasseren. Dit doe je door van binnen naar buiten met een drukkende beweging je oogcontour te masseren. Hierdoor verplaats je het vocht onder je oog en lijk je onmiddellijk meer wakker.

Stap 2: twee koude theelepeltjes

Vervolgens kan je twee theelepeltjes even in de diepvries leggen. Druk ze vervolgens op de huid onder je oog om de zwelling weg te nemen. Andere middeltjes om de zwelling weg te nemen zijn gekoelde plakjes komkommer, zakjes kamillethee of een melk- en citroen mengeling die je met een wattenstaafje onder je oog aanbrengt. 

Stap 3: let your make-up do the magic

Hebben de twee bovenstaande wondermiddeltjes nog niet de volledige kringen doen verdwijnen? Dan grijp je natuurlijk naar je make-uptas. Gebruik een dekkende concealer om je wallen te verbergen. Weet je niet goed hoe je dit het beste aanpakt? Bekijk onderstaande video en ontdek hoe Caroline haar huid helemaal flawless opmaakt, bye bye walletjes! 

Liefs, 

Caroline en Palmira

redactie voorzien door BLUSH Bulletin