De stijlvolste geschenken voor je geliefden

December: de cadeautjesjacht is geopend! Of je nu een cadeau zoekt voor je mama, je partner of lekker voor jezelf: deze stijlvolle cadeaus zijn zeker een schot in de (kerst)roos bij iederéén. 

Ring van Lore Van Keer

Aanbevolen verkoopprijs: € 395
Minimalistisch, ethisch verantwoord en 100% handgemaakt in België: dat zijn de juwelen van Lore Van Keer. Cadeautip: deze opvallende ring met een duet van parelmoer en groen kwarts. 

Beautytas van Clio Goldbrenner

Aanbevolen verkoopprijs: € 125
Deze beautytas met artistieke print houdt al haar favoriete producten netjes op hun plek en staat leuk op haar badkamertafel. Ook handig om te gebruiken als travel bag! 

Handtas van Mieke Dierckx

Aanbevolen verkoopprijs: € 345
Van casual jeans met sneakers tot elegante jurk: deze stijlvolle handtas tilt elke look naar een hoger niveau. Een tijdloze klassieker die élke vrouw in haar kast wil hebben. 

Sokken van Happy Socks

Aanbevolen verkoopprijs: € 29,95
Sokken onder de kerstboom saai? Niet als ze er zo uitzien … Deze leuke ca-doos bevat 3 paar herensokken met kerstmannen-, kerstbomen- en kerstsokkenprint.

Sjaal van Terre Bleue

Aanbevolen verkoopprijs: € 99,90
Met deze vrolijke roze sjaal slaat ze elke keer opnieuw instant geluk om haar hals. Past mooi bij een grijze of zwarte wintermantel!  

Oorbellen van Essentiel

Aanbevolen verkoopprijs: € 55
Grappige maar glamoureuze oorbellen met aan de ene kant een papegaai en aan de andere een spin. Een verrassende combinatie voor de vrouw die jou zelf keer op keer verrast. 

DELEN