Ga je op uitstap of vertrek je op vakantie? Dat is pret gegarandeerd. Maar om er toch de volle 100% aan fun uit te halen, geven wij je nog enkele tips mee!

De pret begint al in de auto

Of je nu een autorit naar zee voor de boeg hebt, of een tripje naar het zuiden van Frankrijk: wat amusement onderweg is altijd leuk. Er zijn een heleboel autospelletjes die je kan spelen. Van om ter eerst vijf rode auto’s zoeken tot ik-zie-ik-zie-wat-jij-niet-ziet. Op reis met kleine kindjes? Bereid dan enkele spelletjes voor of zorg voor speelgoed dat geschikt is voor onderweg.

 

Een heerlijke picknick

Het reisgevoel onderweg al een flinke boost geven? Zorg voor een feestelijke picknick. Er is niets mis met een broodje ham of kaas, maar een salade met quinoa en feta, muffins met ei of spring rolls geven meteen een extra zomerse toets aan je lunchbreak. Een mooi dekentje en leuke – bij voorkeur herbruikbare – borden en bestek maken van die eerste stop meteen een feest.

 

3-2-1 SMILE!

We leggen vandaag de dag heel wat mooie momenten vast met onze smarthpone. Een authentiek fotoalbum van reis x of y wordt echter minder snel gemaakt. Waarom geen wegwerpcamera meenemen op reis waarmee je de allermooiste momenten vastlegt? Het is spannend en achteraf eens zo leuk wanneer je de geprinte foto’s in je handen krijgt. Dat fotoboek was nog nooit zo snel gemaakt!

 

Veiligheid voor alles

Met kleine kinderen op stap? Neem het zekere voor het onzekere en zorg voor een armbandje met je telefoonnummer op. Zo kunnen anderen je altijd bellen wanneer je kind verloren gelopen is. Veiligheid voor alles, toch?

 


Nog tips nodig om je koffer te maken? De zusjes Clio, Kay & Julie van Les Soeurs vertellen je hoe je snel en efficiënt je koffers maakt!