Doe maar een sprintje naar de brievenbus want de nieuwe editie van Flash & Puur Magazine is weer gearriveerd. Laat je overrompelen door een flinke lading lifestyle nieuws en als kers op de taart word je overstelpt met heerlijke vakantiekriebels! Klaar om even te overlopen wat je favoriete magazine deze maand te bieden heeft?

1 – Vrouwenvoetbal in de lift

Onze reporter sprak met Jacqueline Mahieux de voorzitster van KRC Genk Ladies. Zij onthult waarom vrouwenvoetbal zeker zo interessant wordt als mannenvoetbal. Lees je dit artikel liever online? Check het hier!

 

2 – Limburg verduiveld op voetbal

Het WK-voetbal is officieel van start gegaan. Ook in Limburg is de voetbalgekte helemaal op gang getrokken. Speciaal voor jullie somden we alle locaties op waar je kan genieten van voetbal op groot scherm. Ook online kan je dit artikel checken. 

 

3 – Deze maand in de spotlight Joke Devynck

Ontdek de twee grootste passies van Joke Devynck. Deze actrice kruipt in de huid van commissaris Angel en gaat op speurtocht in Alden Biesen. Je leest er alles over in jouw Flash Magazine.

 

 

4 – De 87 gelukkige winnaars van de Flash & Puur Shoppingday!

Ging jij shoppen op de Flash & Puur Shoppingday? Dan speelde je hoogst waarschijnlijk mee met onze wedstrijd. Check onmiddellijk jouw Flash of Puur Magazine en ontdek of jij bij de gelukkige winnaars bent.

 

 

5 – We nemen je mee op reis naar Costa Navarino

Ken jij de nieuwe Griekse place-to-be al? Onze reporter neemt je mee naar Costa Navarino. Ontdek fancy hotels en vakantiehuizen, lang gerekte stranden, een prachtige natuur en een rijke culturele geschiedenis. Wil je Costa Navarino online ontdekken? Klik dan hier!

 

 

7 – Een gezonde sunkissed skin dankzij onze beauty redactrice Renilda!

Zon is lekker en goed voor het humeur, maar minder geschikt voor de huid. Daarom is het belangrijk je huid goed te beschermen. Onze beauty redactrice Renilda geeft advies.

 

Ontdek dit alles en nog veel meer zonovergoten artikels in jouw Flash & Puur magazine vanaf 20 juni in jouw brievenbus!

DELEN